Ukraynalı rock grubundan Ed Sheeran'a konser teklifi

Ukraynalı rock grubundan Ed Sheeran'a konser teklifi

Ukraynalı rock grubu Antytilan'ın üyeleri, kuşatma altındaki şehirleri için gerçekleşecek yardım konserinde performans sergilemek istediklerini söyledi. Ünlü grup, bu isteklerini performans sergileyecek olan Ed Sheeran'a seslenerek dile getirdi.

Dünyaca ünlü Ukraynalı rock grubu Antytilan, 29 Mart’ta Birmingham’da gerçekleşecek iki saatlik bir yardım konserinde performans sergileyecek olan İngiliz şarkıcı Ed Sheeran’a seslendi. Şarkıcıyken asker olan ana vokal Taras Topolia, grubun 116.000 takipçili TikTok hesabından şunları söyledi:

"Biz Ukraynalı grup Antytila’nın Ukraynalı müzisyenleriyiz. Ukrayna’da ve tüm dünyada çok sayıda hayranı olan, en popüler Ukraynalı gruplardan biri… Barış zamanında konserlerimiz stadyumlarda gerçekleşirdi. Bugün, Birmingham’da gerçekleşecek olan Ukrayna için yardım konserini öğrendik. Ve Antytila’nın uzaktan konsere katılmasını, Kiev ile Birmingham arasında canlı yayın yapmayı teklif ediyoruz."

'MÜZİĞİMİZLE UKRAYNA’NIN YENİLMEZ OLDUĞUNU GÖSTERMEK İSTİYORUZ'

Topolia verdiği bir demeçte, grup üyelerinin Rusya’nın Kırım’ı ilhak ettiği 2014 yılında Ukrayna ordusu için gönüllü çalışmaya başladığını ifade etti:

"Savaş hayatımızı değiştirdi ve şimdi Rus işgalcilere karşı silahlarla savaşıyoruz. Size ve tüm İngiliz halkına destekleri için teşekkür ediyoruz. İnanın bana, minnettarız ve bunu her zaman hatırlayacağız. Grubumuz, Rus işgalcilere teslim olmamış ve asla teslim olmayacak bir şehir olan Kiev’de müzik yapmaya devam edecek. Bombaların altında olmaktan korkmuyoruz. Müzik yoluyla dünyaya Ukrayna’nın güçlü ve yenilmez olduğunu göstermek istiyoruz. Bizi destekleyen tüm dünyanın önünde savaşacak ve zafer için şarkı söyleyeceğiz. Bu yüzden, 29 Mart için biz hazırız."

Konserden elde edilecek gelir, Birleşik Krallık’ın Afet Acil Durum Komitesi ve onun Ukrayna İnsani Yardım Çağrısına fayda sağlayacak. Etkinlikte yer alacak sanatçılar arasında Camila Cabello ve İrlanda-İskoç rock grubu Snow Patrol da yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN