İBB 'efsane dönüyor' diyerek duyurdu: Beyoğlu Sineması yarın kapılarını açıyor

İBB 'efsane dönüyor' diyerek duyurdu: Beyoğlu Sineması yarın kapılarını açıyor

Sinema sektörü pandemi sürecinden en çok etkilenen sektörlerden biri oldu. Geçtiğimiz yıl kapılarını kapatan İstiklal Caddesi'nin simgelerinden tarihi Beyoğlu Sineması yenilenmiş haliyle yarın kapılarını açıyor. İBB Kültür Varlıkları Dairesi Başkanlığı ‘İBB Beyoğlu Sineması’ olarak devam edeceğini açıkladı.

Pandemi sürecinde mali sıkıntılar nedeniyle İstanbul'un simgelerinden olan birçok tarihi sinema, kapılarını kapatmak zorunda kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Dairesi Başkanlığı, ağustos ayında yaptığı açıklamada mali sıkıntılar nedeniyle kapanan Beyoğlu Sineması’na sahip çıkarak sinemanın faaliyetlerine ‘İBB Beyoğlu Sineması’ olarak devam edeceğini duyurdu.

beyoglu-1.jpg

YARIN AKŞAM KAPILARINI AÇACAK

İBB, “Efsane dönüyor” diyerek yaptığı açıklamada İstiklal Caddesi’nin simgelerinden Beyoğlu Sineması'nın yenilenmiş haliyle yarın akşam İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla kapılarını açacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN