İpekyolu coğrafyası filmlerine sayılı gün

İpekyolu coğrafyası filmlerine sayılı gün

Uluslararası İpekyolu Film Festivali’nin 11’incisi 15-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. İpekyolu coğrafyasına odaklanan festivalin finalistleri belirlendi. ‘Uluslararası Kardeşlik Ödülleri’nde de Almanya, Arjantin, Avustralya, Bosna, Endonezya, Fransa, Mısır, United Satates ve Rusya’dan filmler yer alacak. Detayları 1 Aralık’taki basın toplantısında açıklanacak.

Uluslararası İpekyolu Film Festivali’nin 11’incisi 15-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. İpekyolu coğrafyasına odaklanan festivalin finalistleri belirlendi.

Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünce desteklenen, Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliğinin (SETEM) düzenlediği festivalin ‘Ulusal Belgesel’ kategorisinde Ağacın Ruhu (Eren Aybars Arpacık), Beyaz Dağın Çocukları (Yalçın Çiftçi), Hayatımın En Güzel Günü (Semih Sağman), Karanlıkta Kaybolanlar (Can Diker), Yada Yağmurları (Volkan Durmuş) filmleri yarışacak. ‘Şafak Tavkul Ulusal Animasyon’ kategorisinde de Cepgöz, Galaktik Hazine, İçeride, Kara Vebal, Labirent, Magus Baba’nın Mavi Maymunu, Noel Hediyesi, Son Ağaç, Yasemin ve Zaman Yolcusu Kreta yarışacak.

‘Uluslararası Kardeşlik Ödülleri’nde de Almanya, Arjantin, Avustralya, Bosna, Endonezya, Fransa, Mısır, United Satates ve Rusya’dan filmler yer alacak. Detayları 1 Aralık’taki basın toplantısında açıklanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN