İstanbul'da yüzlerce tiyatro oyunu ücretsiz sahnelenecek

İstanbul'da yüzlerce tiyatro oyunu ücretsiz sahnelenecek

İBB'nin düzenlediği 'İstanbul'da Perdeler Kapanmasın' projesiyle sahnelerden uzak kalan yüzlerce tiyatro sanatçısı seyircisiyle buluşuyor. Açık hava oyunları İstanbul'un çeşitli semtlerinde ücretsiz olarak izlenebilecek.

Koronavirüs salgını nedeniyle 1,5 yıldır iş yapamaz hale gelen tiyatro oyuncuları için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 'İstanbul'da Perdeler Kapanmasın' projesini hayata geçiriyor.

Projeyle 129'u yetişkin, 101'i çocuk olmak üzere toplam 230 oyun ücretsiz olarak tiyatroseverlerle buluşacak. Proje kapsamında 4 Temmuz 2021 Pazar günü Pendik Kaynarca ve Zeytinburnu Çırpıcı Parkı'nda, 10-11 Temmuz 2021 günlerinde Kadıköy Yoğurtçu Parkı ve Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde saat 19.00 ve 21.30'da açık hava oyunları sahnelenecek.

YOUTUBE KANALINDAN DA İZLENEBİLECEK

İBB'nin kültür merkezlerinde 10-11 Temmuz 2021 tarihlerinde başlayacak oyun gösterimleri ise Kurban Bayramı tatilinin ardından 31 Temmuz 2021'de yeniden başlayıp 22 Ağustos 2021'e kadar hafta sonları devam edecek. Tiyatroseverlerin, bayram tatili boyunca dijital oyunlar izleme fırsatı bulacağı etkinlikte ise 15-25 Temmuz 2021 tarihleri arasında her gün iki farklı oyun olmak üzere toplamda 22 yayın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Youtube kanalından yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN