Kimse beklemiyordu! Eski eşler Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer'in sürprizi sosyal medyayı salladı

Kimse beklemiyordu! Eski eşler Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer'in sürprizi sosyal medyayı salladı

Tiyatronun usta isimleri Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer, evliliklerini noktaladıkları 2004 yılından beri ilk defa birlikte sahneye çıkıyor. Ünlü oyuncuların, Oyun Atölyesi'nde sahnelenecek 'Kel Şarkıcı' oyunuyla yıllar sonra tekrar buluşmaları, sosyal medyada heyecan yarattı.

Yıllar önce evli olan ünlü oyuncular Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer, 2023 yılında tekrar sahnede bir araya geliyor. 12 yıllık evliliklerini 2004 yılında sonlandıran ikili, Haluk Bilginer’in sahibi olduğu Oyun Atölyesi’nde sahnelenecek olan “Kel Şarkıcı” adlı oyunla tekrar aynı sahneye çıkıyor.

İki usta oyuncunun buluşması sosyal medyada büyük heyecan yaratırken, gelen tepkilerden, provaları devam eden oyunun büyük ilgi göreceği tahmin ediliyor.

2.jpg

ZUHAL OLCAY İLE HALUK BİLGİNER EVLİLİĞİ

Ünlü oyuncular Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer, 1992 yılında nikah masasına oturdu. Birlikte 'Oyun Atölyesi' isimli tiyatroyu kuran çift, evlilikleri süresince birlikte oyunlar sahneledi. Bilginer ile Olcay, 2004 yılında boşandı. Ayrılığın ardından Zuhal Olcay'ın Oyun Atölyesi'nden ayrılmasıyla, tiyatronun yönetimini Haluk Bilginer tek başına üstlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN