Örümcek Adam çizgi romanının 'tek sayfası'na ödenen ücret dudak uçuklattı!

Örümcek Adam çizgi romanının 'tek sayfası'na ödenen ücret dudak uçuklattı!

ABD'nin Dallas kentindeki bir açık artırmada, ikonik Örümcek Adam çizgi romanının tek sayfası 3,36 milyon dolara alıcı buldu. Aynı gün Süperman çizgi romanının eski sayılarından birinin de 3,18 milyon dolara satıldığı belirtildi.

ABD'nin Teksas eyaleti Dallas kentindeki 'Heritage' açık artırma salonundaki müzayedede, Örümcek Adam çizgi romanının 1984 baskısının 25'inci sayfası 3,36 milyon dolara satıldı. 330 bin dolardan açılan açık artırmada çizgi romanın tek sayfasına verilen fiyat, ilk günde 3 milyon doları geçerek sahibini buldu.

Aynı gün Süperman çizgi romanının eski sayılarından birinin de 3,18 milyon dolara satıldığı bildirildi.

Her iki çizgi romanın alıcısının kimliği açıklanmazken, bir ABD çizgi romanının bir sayfası için önceki rekorun, 657 bin 250 dolara satılan 1974 tarihli 'The Incredible Hulk' sayısına ait olduğu anımsatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN