Yeni Örümcek Adam filminden rekor açılış

Yeni Örümcek Adam filminden rekor açılış

Vizyona girmesiyle beraber epey konuşulan ve büyük ilgi gören 'Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok' filmi, ülkemizde pandemiden beri ilk gününde en çok izlenen film olarak bir rekora imza attı. Film, hafta sonunda da böyle izlenmeye devam ederse gelmiş geçmiş en iyi açılış yapan yabancı film olabilir.

Marvel'ın uzun süredir beklenen, sosyal medyada epey konuşulan yeni filmi 'Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok', ülkemizde büyük ilgiyle karşılandı. Ön satışlarının yüksek olduğu bilinen film, resmi olarak açıklanan ilk gün gişe sonuçlarına göre birkaç rekoru birden kırmayı başarabilir. Warner Bros. Türkiye ve Box Office Türkiye'den konu hakkında resmi açıklama geldi.

PANDEMİDEN BERİ İLK GÜNÜNDE EN ÇOK İZLENEN FİLM

Beyazperde'nin aktardığına göre; "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'tan olağanüstü güzel bir başlangıç" başlığıyla duyurulan haberde, filmin yalnızca ilk gününde 276 bin biletli seyirci tarafından izlendiği ve pandemi dönemindeki ilk gün film izlenim rakamları arasında rekora koştu. Film, hafta sonunda da böyle izlenmeye devam ederse, genel anlamda en iyi açılış rekoru kıran yabancı film olma ihtimali yüksek.

Ancak önümüzdeki hafta, efsane Matrix serisinin merakla beklenenen dördüncü filmi 'Matrix Ressurrections' da gösterime girecek. Bu durumun 'Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'a nasıl etki edeceği merak konusu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN