Örümcek Adam'ın son filminin ismi belli oldu

Örümcek Adam'ın son filminin ismi belli oldu

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Örümcek Adam filminin ismi belli oldu. "Spider-Man: No Way Home" (Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok) ismiyle vizyona girecek filmin başrol oyuncusu Tom Holland’ın duyurduğu film, sosyal medyada büyük ilgi topladı

Marvel Stüdyo, Sony ve Disney şirketlerine ait çizgi roman serisinin filmi Örümcek Adam'ın, 2021 Aralık ayında çıkarılması planlanan son filminin ismini duyurdu. Yeni yapımın tanıtımını filmin başrol oyuncusu Tom Holland, sosyal medya hesabı üzerinden bir video aracılığıyla gerçekleştirdi.

Independent Türkçe'nin aktardığına göre, Tom Holland'ın Marvel evrenindeki 6. filmi olacak Örümcek-Adam 3'ün ismi "Spider-Man: No Way Home" olarak açıklandı.

Daha önce Jacob Batalon 'Spider-Man: Home Wrecker' (Örümcek-Adam: Yuva Yıkan) isminin geçtiği bir afiş paylaşmıştı. Zendaya ise "Spider-Man: Homeslice" (Örümcek-Adam: Mahalle Arkadaşı) isminin yer aldığı bir afişi paylaşmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN