Pandora Kitabevi Beyoğlu şubesi kapanıyor

Pandora Kitabevi Beyoğlu şubesi kapanıyor

Beyoğlu'nun butik kitapçısı Pandora Kitabevi Beyoğlu şubesini kapatma kararı aldı. Kitabevinin Nişantaşı'ndaki şubesinin ise devam edeceği ifade edildi.

Beyoğlu'nun köklü esnafları birer birer kepenk kapatmaya başladı. Ekonomik sıkıntılar sebebiyle kepenk kapatan esnafların arasına Beyoğlu'nun köklü kitapevlerinden Pandora da katıldı. Haberi sosyal medya hesabından araştırmacı yazar Önder Kaya duyurdu.

Kaya paylaşımında, "Yahu bir keyfim ayda bir iki kez yeni çıkan kitaplara Cağaloğlu'nda Ana dağıtımda, İstiklal'de Pandora'da bakmak ve ilgi alanıma girenleri satın almaktı. Üç gün önce Ana dağıtım Üsküdar'a taşındı. Şimdide Pandora Beyoğlu'nu bırakıyor !!! Sinirden ağlayacağım" ifadelerini kullandı.

Gerçek Gündem’de yer alan habere göre; Pandora Kitabevi 2014 yılında bulunduğu binanın otele çevrilecek olması nedeniyle bir kez daha kapanma tehlikesi ile karşı karşıya gelmişti.

Kitabevinin Nişantaşı'ndaki şubesinin ise devam edeceği ifade edildi.

DENİZLER KİTABEVİ DE KAPANMIŞTI

Beyoğlu'nda geçen sene tarihi mekânlarından Denizler Kitabevi ekonomik nedenlerle kapılarını kapatma kararı almıştı. Tarihi kitabevi Kuledibi’ndeki yeni yerine taşınmıştı.

Lebon Pastanesi ise ekonomik nedenlerle 31 Aralık'ta kapatma kararı almış, İstanbulluların yoğun ilgisi üzerine kararından vazgeçmişti. Pastane ile mülk sahibi arasında tahliye davası sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN