Rekortmen tayfanın yeni macerası yıl sonunda

Rekortmen tayfanın yeni macerası yıl sonunda

TRT Ortak Yapımı ‘Rafadan Tayfa’nın yeni macerası çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor. Dev bir maceraya atılan kahramanlar bu kez, ‘Yüzyılın İcadı’ olan dev bir robot olan Hayrimatör’ü kurtarmak için bir araya gelecek. ‘Rafadan Tayfa: Hayrimatör’, 29 Aralık’ta sinemalarda olacak.

Türkiye’nin rekortmen çizgi filmi, TRT Ortak Yapımı ‘Rafadan Tayfa’nın yeni macerası çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor. Serinin dördüncü filminde geçmişin ve geleceğin tam ortasında dev bir maceraya atılan kahramanlar bu kez, ‘Yüzyılın İcadı’ olan dev bir robot olan Hayrimatör’ü kurtarmak için bir araya gelecek. İlk üç filmiyle milyonlara ulaşan serinin heyecanla beklenen dördüncü filminde Rafadan Tayfa bu kez, Ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtaracak.

Filmin yönetmenliğini serinin diğer üç filmini de yönetmiş olan İsmail Fidan yapıyor. Fidan aynı zamanda filmin müziklerinin de yapımcısı. Sanat yönetmenilğini Rabia Türkoğlu’nun üstlendiği filmin senaryosunu ise Arzu Yurtseven kaleme alıyor. Filmin karakterlerini Levent Kol, Yağmur Sergen, Hakan Coşar, Şirin Giobbi, Aysin Işimer, Emine Sergen Kazbek, İsmet Numanoğlu, Hakan Bozbey, Okan Şenozan, Pervin Ünalp, Sibel Görgülü ve İbrahim Bildir seslendiriyor.

cxc.jpg

İlk filmi ‘Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası’ 2 milyon, ikinci filmi ‘Rafadan Tayfa: Göbeklitepe’ 3,5 milyon ve üçüncü filmi ‘Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa’ ile 2 milyon 850 bin seyirciye ulaşan seri, Galaktik Tayfa ile aynı zamanda tüm kategorilerde 2023’ün en çok izlenen sinema filmi olmuştu. Dağıtımını TME Films’in üstlendiği ‘Rafadan Tayfa: Hayrimatör’, 29 Aralık’ta sinemalarda olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN