'Seksenler' ekibi ölüm yıldönümünde Rasim Öztekin'i anacak

'Seksenler' ekibi ölüm yıldönümünde Rasim Öztekin'i anacak

İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde düzenlenecek özel bir etkinlikle, Rasim Öztekin'in ölüm yıldönümü anılacak. Geceye katılanların bağışlarıyla elde edilen gelir, ÇYDD Rasim Öztekin Tiyatro Bursu'na destek olacak.

Sinema ve tiyatro oyuncusu Rasim Öztekin, vefatının üzerinden üç yıl geçen 8 Mart'ta özel bir etkinlikle anılacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre, "Seksenler" dizisinde birlikte rol aldığı İlker Ayrık ve Özlem Türkad'ın sunuculuğunu üstleneceği anma töreni, Rasim Öztekin'in 41 yıllık sanat yolculuğunu belgesel gösterimiyle başlayacak.

Gece, "Seksenler" dizisindeki diğer oyuncuların da katılımıyla gerçekleşecek bir konserle devam edecek. Aydın Sarman'ın piyanosu eşliğinde Burcu Güven, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Onur Dilber ve Hakan Bulut, 80'lerin şarkılarını seslendirecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN