'Seksenler' final yapıyor

'Seksenler' final yapıyor

"Seksenler" dizisi, sezon sonunda final yapacak. Dizinin senaristi ve yapımcısı Birol Güven, TRT'ye yeni dizi hazırlıyor.

Birol Güven imzalı ve yaklaşık 10 yıldır ekranlarda olan TRT 1 dizisi "Seksenler", final yapmaya hazırlanıyor. Sezon sonunda ekranlara veda edecek olan dizinin oyuncuları yeni dizilerle anlaşmaya başladı.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, senarist ve yapımcı Birol Güven de yeni bir dizi için hazırlıklara başladı. Yine TRT’de ekrana gelecek olan ve yönetmen koltuğunda Emre Kavuk'un oturacağı dizinin adı "Mükemmel Eşleşme". Güven’in yazdığı ve kod adı 'Görücü Usulü' olan dizi, aile komedisini ekrana taşıyacak.

Başrolünde Ahmet Kayakesen'in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Eylül Öztürk, Ayhan Taş, Volkan Severcan ve Asuman Dabak bulunuyor. Dizinin Haziran ayında sete çıkması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN