Star Wars tutkunlarını heyecanlandıran haber: 'Skywalker Pilot Koleksiyonu' satışa çıkıyor

Star Wars tutkunlarını heyecanlandıran haber: 'Skywalker Pilot Koleksiyonu' satışa çıkıyor

Bu kış Star Wars tutkunlarını sokaklarda ve zirvelerde ayırt etmek kolaylaşıyor. Star Wars ve Columbia işbirliğiyle yaratılan ‘Skywalker Pilot Koleksiyonu’nun 1 Aralık'tan itibaren satışa sunulacağı belirtildi.

Orijinal üçlemedeki Luke Skywalker’ın uçuş kıyafetinden ilham alan kapsül koleksiyon, parlak turuncu renkteki ‘Skywalker Pilot Kayak Elbisesi’, ‘Skywalker Pilot Kayak Ceketi’ ve ‘Skywalker Pilot Hafif Ceket’ ile göz dolduruyor.

Antidote‘un haberine göre elbise ve ceketlerdeki R2-D2 ve T65 X-wing Starfighter’ın gizli grafiklerine kadar pek çok ayrıntıysa her bir Star Wars hayranını kalbinden vuracak nitelikte.

yeni-proje-003.jpg

Üstelik kapsülün tek sürprizleri de bu turuncu tasarımlar değil. Kapsül koleksiyonda hem T-65 X-wing Starfighter hem de T-47 Airspeeder/Snowspeeder temalı, turuncu ve açık gri renk seçenekleri olan kapüşonlu üstler, uzun ve kısa kollu tişörtler de bulunuyor.

Ayrıca ön tarafında Luke Skywalker’ın kaskında bulunan amblemin yer aldığı bir Skywalker Pilot Top Şapka, kar gözlüğü, ayarlanabilir kemerli bel çantası gibi pek çok aksesuar hayranlara bol seçenek sunuyor.

yeni-proje-2-003.jpg

Hemen giyinip gezegende havalı bir Skywalker yürüyüşü yapmak isteyenler için koleksiyon 1 Aralık’ta Columbia’nın web sitesinde satışa sunulacak. Fiyatlarsa 40 dolardan başlayıp 500 dolara kadar uzanıyor.

Bir parça aldığında aklı diğerlerinde kalacak Star Wars hayranları, güç ve dolar kuru sizinle olsun!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN