Tarantino'dan Kill Bill hayranlarını üzecek haber

Tarantino'dan Kill Bill hayranlarını üzecek haber

Dünyaca ünlü yönetmen Tarantino 'Kill Bill 3' filmi üzerinde çalıştığı yönündeki iddiaları yalanladı. Tarantino, "Böyle bir şey düşünmüyorum. Son filmim bir film eleştirmeni hakkında, erkek bir eleştirmen. Ve 70’lerde oynuyor" dedi.

Başrolünde Uma Thurman’ın yer aldığı, Tarantino’nun en sevilen filmlerinden biri olan Kill Bill serisinin ikincisinin üzerinden neredeyse 20 yıl geçti.

Pek çok Tarantino hayranı, yönetmenin Kill Bill evrenini yeniden ziyaret edeceğini ve olası devam filminde Uma Thurman’ın kızı Maya Hawke’a rol vereceğini umuyordu. Ama yönetmen, film yapımcısı DeMorgen’le röportajında filmin üçüncü bölümünün çekilmeyeceğini söyledi.

SON FİLMİ 70'LERDE GEÇECEK

Tarantino, 10’uncu ve son filminin kesinleştiğini de ekledi: “Böyle bir şey düşünmüyorum. Son filmim bir film eleştirmeni hakkında, erkek bir eleştirmen. Ve 70’lerde oynuyor.”

Kill Bill 3’le ilgili söylentiler yıllar öncesine dayanıyor. 2019’da Tarantino, Andy Cohen’e verdiği röportajda “Gerçekten ilginç olabilecek bir fikrim var” diyerek Uma Thurman’la muhtemelen başka bir devam filmi yapmak ve ilk iki filmde yer almayan fikirleri kullanmak istediğinden bahsetmişti.

Bunun ardından pek çok kişi, yönetmenin Kill Bill serisini tekrar ziyaret edeceğini ve potansiyel devam filminde Thurman’ın kızı Maya Hawke’ın oynayacağını ummuştu.

Kill Bill 3’ün yönetmenin son filmi olacağı öngörülüyordu ama Tarantino’nun son filminin ünlü film eleştirmeni Pauline Kael’in kariyerinden esinlenen ‘The Movie Critic’ olacağı doğrulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN