The Beatles yeni şarkısıyla yine zirvede

The Beatles yeni şarkısıyla yine zirvede

Rock tarihinin efsanevi gruplarından biri olan The Beatles, 1995 yılından bu yana ilk defa yeni bir şarkı yayınladı. Yapay zeka sayesinde grup, bir kez daha bir araya geldi.

The Beatles'ın yapay zeka kullanılarak yeniden kaydedilen son şarkısı 'Now And Then', İngiltere'de listelerde ilk sıraya yerleşti. Grup üyelerinin ikisi hayatta olmayan The Beatles, toplamda 18'inci liste başı şarkıları olan 'Now and Then' ile birlikte son şarkılarıyla bir numaraya çıkarak İngiltere liste rekorunu kırdı.

TARİHLER ARASINDA BU KADAR FARK OLMAMIŞTI

NTV'nin aktardığı habere göre, İngiltere'de müzik tarihindeki başka hiçbir sanatçının liste başında yer aldığı tarihler arasında bu kadar uzun süreli bir fark olmadı. Beatles'ın yaşayan üyelerinin 1995 ve 1996'da çıkardığı "Free as a Bird" ve "Real Love" adlı yeni şarkılardan hiçbiri listelerin zirvesine çıkmadı.

John Lennon'un 1970'lerin sonunda yazdığı 'Now and Then'in yayınlanan kaydı, şarkının orijinal demo kaydı ile George Harrison'ın 1994'te kaydettiği gitar sesinin ve ayrıca Paul McCartney ile Ringo Starr tarafından kaydedilen yeni bölümlerin birleştirilmesiyle oluşturuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN