Ünlü aktör David McCallum hayatını kaybetti

Ünlü aktör David McCallum hayatını kaybetti

"The Man from U.N.C.L.E." dizisiyle şöhret olan dünyaca ünlü İskoç oyuncu David McCallum, doğal nedenlerle 90 yaşında yaşamını yitirdi. Ailesi, ünlü oyuncu için yayımladıkları mesajda, O en nazik, en havalı, en sabırlı ve sevgi dolu babaydı. Ailesini her zaman kendinden önce tutardı. Bilim ve kültüre hayrandı ve bu tutkularını bilgiye dönüştürürdü" ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü İskoç oyuncu David McCallum, 90 yaşında hayatını kaybetti. 60'lı yılların ünlü casus dizisi "The Man from U.N.C.L.E."daki Ilya Kuryakin rolüyle bilinen David McCallum, New York'ta doğal nedenlere bağlı olarak yaşama veda etti.

BBC'de yer alan habere göre; McCallum, son olarak CBS kanalında yayımlanan NCIS dizisindeki patolog rolünü canlandırdı. CBS kanalı, McCallum'un ölümüne ilişkin "İnanılmaz bir yaşam sürdü. Mirası, ailesi ve asla kaybolmayacak olan yapımlardaki sayısız saatleri aracılığıyla sonsuza dek yaşayacak" ifadesinde bulundu.

'GERÇEK BİR RÖNESANS ADAMI'

Ailesi tarafından yapılan açıklamada McCallum, "gerçek bir rönesans adamı" olarak tanımlandı. Oğlu Peter McCallum, "O en nazik, en havalı, en sabırlı ve sevgi dolu babaydı. Ailesini her zaman kendinden önce tutardı. Bilim ve kültüre hayrandı ve bu tutkularını bilgiye dönüştürürdü" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN