Üzüntüsünü paylaşmıştı: Ustalar destek verdi, kitapları tükendi

Üzüntüsünü paylaşmıştı: Ustalar destek verdi, kitapları tükendi

İmza gününe sadece iki kişi geldiği için üzüntüsünü Twitter’dan paylaşan genç yazara, Stephen King, Margaret Atwood gibi usta yazarlar, kimsenin katılmadığı imza günlerini anlatarak destek verdi. Yaşananların ardından genç yazarın kitabının bütün kopyaları tükendi.

İlk imza gününe yalnızca iki arkadaşı gelen genç yazar Chelsea Banning, Twitter hesabından üzüntüsünü “Dün imza günüme yalnızca 2 kişi geldi. Bu yüzden oldukça hayal kırıklığına uğradım. Özellikle etkinliğe 37 kişi ‘gidiyorum’ yanıtını verdikten sonra. Biraz üzgünüm. Doğrusu, biraz da utanıyorum” ifadeleriyle paylaştı.

Of Crowns and Legends (Taçlar ve Efsaneler) adlı fantastik tarihi bir kurgu roman yazan Banning’in paylaşımı kısa sürede viral oldu, genç yazara destek ise Stephen King, Margaret Atwood ve Neil Gaiman gibi usta yazarlardan geldi. Usta isimler aynı zamanda başarısızlıkla geçen ilk etkinliklerine dair anılarını da paylaştı. Stephen King destek paylaşımında şunları söyledi: “Salem’s Lot için düzenlenen imza gününe sadece bir kişi geldi. O da şişko bir çocuktu ve yanıma yaklaşıp dedi ki: ‘Dostum şu Nazi kitapları nerede biliyor musun acaba?”

Neil Gaiman ise ‘Good Omens’ kitabının imza gününde yaşadıklarını şöyle aktardı: “İki saat boyunca orada olacaktık. Bir saatin sonunda kimsenin gelmediğini görünce dükkân sahibine otelimize geri döndüğümüzü ve eğer kitabını imzalatmak için gelen olursa oraya yönlendirebileceğini söyledik. Kimse gelmedi.” Genç yazara “Aramıza hoş geldin” diye seslenen Margaret Atwood da “Ben de yapışkan bant almaya çalışan ve benim yardımcı olabileceğimi düşünen bir kişinin dışında kimsenin gelmediği bir kitap imzalama etkinliği yapmıştım” diye konuştu. Yaşananların ardından Banning’in kitabı, Amazon’un ‘Arthurian Fantasy’ kategorisinde bir numaraya yükseldi. Eserin kopyalarının tamamı satılırken, 474 adet de dijital kopya satıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN