Yazar Taner Ay Üsküdar'da okurlarıyla buluşacak

Yazar Taner Ay Üsküdar'da okurlarıyla buluşacak

KARAR okurlarının Kültür Sanat ve Görüşler sayfalarındaki yazılarıyla tanıdığı yazar Taner Ay, Üsküdar'daki Nadide Kütüphane ve Kahvesi'nin 9 Aralık Cumartesi günü düzenleyeceği Edebiyat Sohbetleri'ne konuk olacak.

KARAR

KARAR okurlarının Kültür Sanat ve Görüşler sayfalarındaki yazılarıyla tanıdığı yazar Taner Ay, Üsküdar'daki Nadide Kütüphane ve Kahvesi'nin düzenleyeceği Edebiyat Sohbetleri'ne konuk olacak.

'Taner Ay ile Edebiyat Tarihimize Doğru Bir Yolculuk' başlıklı söyleşide konuşacak yazar Ay, Ötüken Neşriyat'tan geçtiğimiz günlerde yayımlanan yeni kitabı 'Edebiyatımızın Kadıköyü'nün yanı sıra, 'Edebiyatımızda Unutulanlar ve Kaybedenler' serisindeki birikimlerini paylaşacak.

taner.jpg

Melih Yıldız'ın moderatörlüğünü yapacağı söyleşi 9 Aralık Cumartesi saat 19.00'da başlayacak. Yazar Ay'ın Türk edebiyatı tarihinin koridorlarında eğlenceli anektodları da paylaşacağı söyleşiden istifade etmek isteyenler için Nadide Kütüphane ve Kahvesi'nin adresi şöyle: Mimar Sinan Mahallesi, Selamiali Efendi Caddesi, Numara 47/E, Üsküdar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN