Bu yöntem egzama kaşıntısı için bire bir! Uzman doktor tavsiye etti: Egzamalı yerlerine sürenlerin egzaması bitiyor

Bu yöntem egzama kaşıntısı için bire bir! Uzman doktor tavsiye etti: Egzamalı yerlerine sürenlerin egzaması bitiyor

Cilt problemleri arasında yer alan egzama, insanların günlük hayatını önemli derecede etkileyen bir problemdir. Lakin bu yöntem sayesinde egzama kaşıntılarınızdan kurtulacaksınız. Uzman doktor tavsiyelerini paylaştı. Egzamaları yerlerinize sürenler rahatlıyor…

HABER: ZEYNEP ORHAN

Bir alerji ya da stres sonucunda ortaya çıkan egzama, ciltte meydana gelen ve halk arasında da sıklıkla görülen bir deri hastalığıdır. Riskli bir hastalık olmasa da hem görüntü açısından hem de aşırı kaşıntılardan dolayı insanları rahatsız etmektedir. Dolayısıyla egzama kaşıntısından kurtulmak isteyenler çözüm yolu aramaktadır. Bu kapsamda uzman isim Ahmet Maranki, egzama kaşıntıları için önemli bir tavsiyede bulundu.

yeni-proje-1-009.jpg

TEK BİR MALZEME İLE KAŞINTILAR GEÇİYOR

Egzama, alerji kaynakları ortaya çıkarken stres sonucunda da görülen bir deri hastalığıdır. Bu hastalık, bazı durumlarda kişilerin günlük hayatını bile sekteye uğratabilir. Dolayısıyla kaşıntıların, kızarıklıkların hızlı şekilde kaybolması oldukça önemlidir.

yeni-proje-011.jpg

Tükiye'nin Lokman Hekimi olarak bilinen ve bitkilerle şifa tavsiyeleri veren Ahmet Maranki, egzama karşısında ise muz ve limonun karışımını önermektedir. Bu kapsamda muzu ezerek limon suyu ile krem haline getirip egzamalı yerlerinize sürebilirsiniz. Bu krem düzenli kullanımda egzamayı bitirir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN