Canan Karatay'dan gençlik iksiri! Bu süper besinden yiyen 10 yaş gençleşiyor. Sakın mutfağınızdan eksik etmeyin

Canan Karatay'dan gençlik iksiri! Bu süper besinden yiyen 10 yaş gençleşiyor. Sakın mutfağınızdan eksik etmeyin

Hazır gıda tüketimi, hareketsiz kalma ve sigara tüketimi gibi nedenlerden dolayı erken ölüm riski her geçen gün artmakta. Uzun yaşamın sırrını bulmak isteyenler ise didik didik uzmanlardan gelen araştırmaları takip ediyor. Prof. Dr. Canan Karatay gençlik iksirini paylaştı! Bu siper besinden yiyen 10 yaş gençleşiyor. Sakın mutfağınızdan eksik etmeyin. Düzenli olarak tüketen 10 yaş gençleşiyor. İşte Canan Karatay'ın gençleştiren süper besini...

Sağlıklı beslenme konusunda yapmış olduğu çıkışlarla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay, bu sefer ezber bozan reçetesiyle gündemde. Uzun yaşamın sırrını açıklayan Canan Karatay, gençlik iksirini paylaştı. Bu süper besinden yiyen 10 yaş gençleşiyor. Sakın mutfağınızdan eksik etmeyin. Düzenli olarak tüketildiğinde adeta tüm vücudu baştan aşağı yeniyor. Peki ömrü uzatan besinler neler? Hangi besinler cildi gençleştirir? İşte ayrıntılar haberimizde...

CANAN KARATAY GENÇLİK İKSİRİNİ PAYLAŞTI

Cilt sorunları son günlerde oldukça gündemde. Erken kırışıklık ve lekeler hızlı yaşlanmaların işaretleri olurken Prof. Dr. Canan Karatay'dan önemli bir uyarı geldi. Canan Hoca gençlik iksirini paylaştı. Canan Karatay, kivi tüketiminin oldukça faydalı olduğunu ve cildi baştan aşağı gençleştirdiğini söyledi.

hghg-99.jpg

BU BESİNDEN YİYEN 10 YAŞ GENÇLEŞİYOR

Cildimizin gündelik hayatta maruz kaldığı güneş ışınları ve kirli hava yüzünden hızla yıpranır. Özellikle sağlıksız beslenmeden dolayı cildimiz solar ve istenmeyen görüntülere neden olur. Bu da aslında hızla yaşlanmamıza neden olur. Canan Karatay ise gündelik hayatımızda bol bol kivi tüketmemiz gerektiğini belirtti. Kivinin cildi yenilediği ve yaşlandırmayı durdurduğunu söyleyen Karatay, herkesi uyardı.

KİVİNİN FAYDALARI NELER?

Kivi, vitamin deposu bir meyvedir. Kivi içinde bol miktarda C ve E vitamini bulundurur. Soğuk algınlığına ve hava değişiminin neden olduğu nezleye oldukça faydalıdır. Aynı zamanda çocuk gelişimini destekler. Günde 2 adet kivi tüketerek günlük C vitamini ihtiyacınızın büyük bir bölümünü karşılayabilirsiniz.

l Kivi, potasyum bakımından oldukça zengin bir meyvedir. Özellikle de vücudunuza kramp giriyorsa ve spoır sonrasında rahatsızlıklar yaşıyorsanız kivi tüketerek bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

hjjh-30.jpg

l Kivi, kemik gelişimini de önemli ölçüde destekler. Aynı zamanda magnezyum ve kalsiyum açısından oldukça zengindir. Bayanların kemik erimesi riskine karşı bol miktarda düzenli olarak kivi tüketmesi gerekir.

l Kivi yüksek oranda lif içerir. Bu lifler bağırsakların düzenli bir şekilde çalışmasını sağlar ve sindirim sistemini hızlandırmaya yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN