Diyet Ve Spor Salonuna Ek Olarak Daha Hızlı Kilo Vermek İstiyorsanız Bu Doğal Çözüm Tam Size Göre

Diyet Ve Spor Salonuna Ek Olarak Daha Hızlı Kilo Vermek İstiyorsanız Bu Doğal Çözüm Tam Size Göre

Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte yavaş yavaş yazlık kıyafetler de ortaya çıkmaya başladı. Peki bedeniniz yaza hazır mı? Diyetinize ve sporunuza ek olarak açıkladığımız o 2 bitki size mucizeler yaratacak. İşte o 2 mucizevi bitki...

İşte ilkbahardayız ve her yıl olduğu gibi gardırobumuzu değiştirdiğimizde neyi alıp neyi tutmamamız gerektiğini anlamaya çalışıyoruz. Artık daha hafif olan pantolon, etek, ceket ve gömleklerin zamanı geldi. Belki bir yıldır giymediğimiz kotları deneriz ve artık beli kapatmadığını görürüz. Aynı şey diğer bazı giysilerde de olabilir. Bu nedenle kış mevsiminden sonra vücudu arındırmak ve belki de birkaç kilo vermek için bir beslenme uzmanının tavsiyesi ile düşük kalorili bir diyet uygulayabiliriz. Ancak bu yeterli olmayabilir, bu nedenle fiziksel aktivite de yapacağız. Yürümek, havuzda yüzmek veya spor salonuna gitmek kalori yaktıracak ve muhtemelen kaslarımızı daha iyi çalıştıracaktır. Ve sonra doğadan yardım alabiliriz.

basliksiz-8-003.jpg

DOĞAL BİR YARDIM

Artık her yerde bilinen Amazon kökenli bir bitki, tohumlarının kullanıldığı guaranadır. Bunlar kafein içerir ve çeşitli özelliklere sahip görünmektedir. Guarana aslında bir tonik ve enerji verici olacağından, fiziksel ve zihinsel stres durumunda bir içecek veya kapsül şeklinde kullanılır. Metabolizmayı da uyarabilir kontrollü bir diyette. Diğer faydalarının yanı sıra merkezi sinir sistemini ve kalbi uyardığı görülmektedir. Guarana kısa süreli ve uzmanlar tarafından önerilen dozlarda alınmalıdır. 250 mg'ın üzerindeki aşırı dozlar, uykusuzluğa, sinirliliğe, kalp atışlarının değişmesine, solunum problemlerine ve diğer yan etkilere neden olur. Ayrıca antidiyabetik ilaçlar da dahil olmak üzere bazı ilaçlarla ilişkiden kaçınılmalıdır.

basliksiz-9.jpg

DİYET VE SPOR SALONUNA EK OLARAK DAHA HIZLI KİLO VERMEK İSTİYORSANIZ BU DOĞAL ÇÖZÜM TAM SİZE GÖRE

Başka bir olası yardım, kavrulmamış kahve çekirdeğinden başkası olmayan yeşil kahvenin kullanılması olabilir. Diyete dikkat etmenin yanı sıra, içerdiği bir madde, klorojenik asit kilo vermeye yardımcı olabilir. Bu madde, kafein ile birlikte metabolizmayı uyaran, kan şekeri seviyelerini kontrol eden ve hatta kan basıncını düşürebilen bir antioksidandır. Yeşil kahve çözünür formda veya kapsüller halinde alınabilir. Aşırı dozlarda ve uzun vadede sorunlara neden olabilir. Bu nedenle, örneğin şeker hastalığı, basınç sorunları, kaygı ve kolonla ilgili hastalıklar gibi durumlarda, onu kötüye kullanmamak ve bundan kaçınmak daha iyi olacaktır.

Bu nedenle daha hızlı kilo vermek için guarana veya yeşil kahve gibi birçok doğal yardımcı vardır. Ancak, bunları ne miktarda ve ne kadar süreyle alıp alamayacağınızı öğrenmek için her zaman doktorunuza veya beslenme uzmanınıza danışmalısınız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN