Kahvaltıdan önce içince göbek yağlarını cayır cayır yakıyor! Meğer bu kadar kolaymış

Kahvaltıdan önce içince göbek yağlarını cayır cayır yakıyor! Meğer bu kadar kolaymış

Sadece iki doğal besinden yapılan detoks suyuyla yağları hızla yakacak ve fazla kilolarınızdan kurtulabileceksiniz. Tek yapmanız gereken iki malzemeyi blender'dan geçirmek ve sabah kahvaltıdan önce içmek. Bu detoks suyu hem tok tutuyor hem de iştahı bastırıyor. Peki, göbek yağları en hızlı nasıl eritilir? İşte, hızlı yağ yakan karışım...

Sabahları aç karna detoks suyu içmek, kilo vermeyi kolaylaştıran bir yöntem. Her sabah kahvaltıdan önce içeceğiniz bu karışımla fazla kilolara veda edeceksiniz.

Detoks içecekler, toksinlerin atılmasına, bağırsakların temizlenmesine, iyi beslenmenin sağlanmasına ve metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olan şifalı bitkiler, meyveler ve antioksidan bakımından zengin sebzelerden yapılır. Bunlar da kilo vermeye yardımcı olur.

EN HIZLI YAĞ YAKAN DETOKS HANGİSİ?

Zencefil ve limon birlikte tüketildiğinde metabolizma çok hızla bir şekilde çalıştırır. Limon suyu da zencefil de iştahı bastıran özelliklere sahip. Bu nedenle gereksiz iştah olmaz ve sürekli bir şeyler yeme hissi duymazsınız. Gereksiz iştahı bastırdığı için kilo verimi de kolaylaşır. Aniden gelen tatlı krizlerini de engeller. Vücudunuza tokluk hissi vererek kan şekeri seviyesini dengeler.

ZENCEFİLLİ LİMONLU SU ZAYIFLATIR MI?

Zencefil çayının içine bir limon sıkıp her sabah kahvaltıdan önce içebilirsiniz. Zencefilli limon, vücudu sulu tutmaya ve daha uzun süre tokluk hissine yardımcı olur. Zencefili çay olarak tüketmek yerine başka şekilde de kullanabilirsiniz. İnce ince doğradığınız zencefili 1 bardak suyla birlikte blender’dan geçirin. Bu karışımı bardağa dökün. Kilo verimini güçlendirmek adına kimyon kavurup bardağa ekleyebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN