Kahve sevmeyen bile artık fincan fincan içecek! Doç. Dr. Keskin son araştırmayı paylaştı: Kalbini seven...

Kahve sevmeyen bile artık fincan fincan içecek! Doç. Dr. Keskin son araştırmayı paylaştı: Kalbini seven...

Kalbini seven fincan fincan kahve içsin. Kahvenin bu faydasını görenler, soluğu mutfakta kahve yaparken alıyor. Doç. Dr. Muhammed Keskin, kalbinizi diri tutacak araştırmayı sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. İşte kahvenin kalbe faydası...

Kahvenin bilinmeyen faydaları hakkında Doç. Dr. Muhammed Keskin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Kalbine iyi bakmak isteyenlerin kahve içmesi gerektiğine dair bir araştırmayı duyurdu. İşte araştırma detayları...

KAHVENİN KALBE FAYDASI

Doç. Dr. Muhammed Keskin, dünya üzerindeki bir araştırmadan bahsetti. Kalp sağlığının insan vücudundaki önemi sık sık sağlık gündeminde yer alırken, "Mis gibi haber" başlığıyla duyurdu. Keskin, "kalbini seven kahve içsin" paylaşımı üzerine görenler soluğu mutfakta kahve yaparken alıyor.

Günde sadece 3 - 5 kupa kahve tüketimi kalp damarlarında oluşabilecek kireçlenme riskini büyük bir ölçüde azalttığı öğrenildi. Bu detayı öğrenen milyonlarca tüketici, fincan fincan kahve içecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN