Kına ve sirke karışımını topuklara sürün faydası görün! Tüm zehri olduğu gibi dışarı atıyor

Kına ve sirke karışımını topuklara sürün faydası görün! Tüm zehri olduğu gibi dışarı atıyor

Bir çeşit antiseptik özelliği olan kına ile mikropları öldüren elma sirkesi bir araya gelince ayaklarda adeta bir mucize yaratıyor. İşte elma sirkesi ile kına karışımının ayaklardan başlayarak vücudunuzda yarattığı etki...

Vücuttaki tüm toksinleri atmaya yarayan kına, elma sirkesi ile birleştiğinde inanılmaz bir etkiye sahip oluyor. Kına ve elma sirkesinin mucizelerine tanıklık etmek istiyorsanız bu yazıda verilen tarifi bir kere olsun denemelisiniz.

Kına ve elma sirkesi bir araya gelince gün boyu vücutta biriken tüm zehri atıyor. Bir çeşit yağ sökücü etkisi olan kına ve elma sirkesi bilişiminin faydaları saymakla bitiremeyiz...

KINA VE ELMA SİRKESİ BİR ARAYA GELİNCE FAYDALARI İNANILMAZ OLUYOR

Vücutta bakteri üremesini önleyen, cilt ve vücut bakımında asit dengesini düzenleyen ve zayıflamaya yardımcı olan elma sirkesi kına ile birleşince tam bir mucize yaratıyor. Doğal bir temizlik ürünü olarak da kullanılan elma sirkesi ile deri hastalıklarını tedavi etmekte kullanılan kınanın ayak tabanlarına sürülmesi ile bir çok derdinizden kurtulacaksınız.

kina-yakma.jpg

KINA AYAK KOKUSUNU ENGELLER AĞRILARI GİDERİR

Kokusu ile insan ruhunun dinlendiren kına ayaklarınızda bulunan mantarı temizler, ayaklarda oluşan yara çıban gibi oluşumları etkisiz hale getirir. Her hangi bir nedenden dolayı ayaklarda oluşan ağrılara iyi gelir. Bir de kına ayaklarda oluşan kokuları giderir.

Kilo vermek isteyenlerin favorisi elma sirkesi kolesterol düşürür, vücuttaki enfeksiyonlar ile savaşır, kan şekerini kontrol altına alır. Kına ve elma sirkesi bu iki şifa deposu malzeme bir araya gelince özellikle ayaklarınız için bir iksire dönüşür.

kina.jpg

KINA VE ELMA SİRKESİ KARIŞIMI NASIL HAZIRLANIR?

Bu iki süper ürünü bir araya getirmek için 2 yemek kaşığı kınayı 4 yemek kaşığı elma sirkesi ile karıştırın ve bir macun kıvamına getirin. Karışımı ayak tabanlarınıza ve ayak parmaklarınızın arasına iyice sürün. 2 saat kadar beklettikten sonra da yıkayın.

KINA VE ELMA SİRKESİ AYAKLARINIZA NE YAPACAK?

Kına ve elma sirkesi en başta ayaklarda oluşan ödem ve şişlikleri indirir. elma sirkesi ve kına karışımı tüm kan dolaşımını düzenler ve vücudu rahatlatır. Bu karışın el ve bacak ağrılarına iyi gelirken el ve ayaklardaki üşümeyi keser. ayaklarda ve ayak tırnaklarındaki mantarı kökünü kazıyan bu karışım aynı zamanda ayak kokularını da giderir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN