Sakın çok yemeyin çünkü çok yağ yakıyor! Yemekten önce bir kaşık yiyerek zayıflayın: Tartıya bakınca inanamayacaksınız

Sakın çok yemeyin çünkü çok yağ yakıyor! Yemekten önce bir kaşık yiyerek zayıflayın: Tartıya bakınca inanamayacaksınız

Birçok kişi fazla kilolarından kurtulmak için çeşitli yollara başvuruyor. Bu noktada diyet ve sporun yanı sıra doğal yöntemlerden de yararlanılıyor. Gün boyu yaşanan açlık krizlerinin ve yemek yeme isteğinin önüne geçmek için en etkili yöntemlerden biri de ayva tarçın ikilisidir. Vitamin ve mineral deposu olan olan bu ikili nasıl tüketeceğinize bakalım...

Soğuk havaların gelmesiyle metabolizma yavaşlayabiliyor. Kilo vermek için çabalayan kişiler bu noktada doğal yöntemlerden destek alabilir. Artan iştahın önüne geçmek ve kilo verme sürecini hızlandırmak için doğada yer alan mucizevi besinlerden faydalanabilirsiniz. Peki kilo vermenizi kolaylaştıracak besinler neler? İşte, açlık hissini azaltmanın yolları...

1-010.jpg

Öncelikle protein ve sağlıklı yağ tüketmeye dikkat edin. Her öğünden en az yarım saat önce su tüketmeye özen gösterin. Lif ağırlıklı beslenme fazlasıyla özen gösterin. Yavaş ve çok çiğnemeye dikkat edin. Protein ağırlıklı beslenip, sağlıklı yağlar tüketmeye dikkat edin.

İŞTAHI BIÇAK GİBİ KESECEK GIDALAR

Son zamanlarda popülerleşen ayva püresi etkili bir detoks yöntemi olarak gösteriliyor. Hem lezzetli hem de epey faydalı olan ayva - tarçın püresi sayesinde gün boyu aniden gelen açlık krizleriniz yok olacak.

4-001.jpg

AYVA TARÇIN PÜRESİ NASIL YAPILIR?

1 ayvayı rendeledikten sonra içerisine 2 kaşık tarçın ekleyip karıştırın. Bu kürü her sabah yemeklerden önce mutlaka tüketin. Bu karışım içerisindeki tarçın sayesinde kan şekerinizi düzenlerken, bol lif barındıran ayvanın içindeki bileşenler sayesinde sizi saatlerce tok tutacak.

yogrtt.jpg

ZENCEFİL - YOĞURT

Yağ yakma konusunda olukça başarılı olan bu ikili iştahınızı da bastırmanıza yardımcı olacaktır.

PEYNİR ALTI SUYU

Araştırmalar gösteriyor ki peynir altı suyu mükemmel bir iştah kesicidir. İçeceklerinizin içerisine biraz peynir altı suyu ekleyebilirsiniz.

5.jpg

DEREOTU

Her gün yemeklerden önce mutlaka dereotu tüketmeye özen gösterin, dereotu, yemeklerden 15-20 dakika önce tüketildiğinde takdirde, alınan kalorili miktarını azaltıyor ve daha az yemenizi sağlıyor.

3-001.jpg

BADEM TÜKETİN

Ara öğün olarak 3-4 adet badem tüketirseniz tokluk hissiniz artacak ve kilo kaybınız hızlanacaktır.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN