Yaşlanmanın tek ilacını Canan Karatay açıkladı! Alzheimer ve cilde faydalarını yazsak kalem yetmez

Yaşlanmanın tek ilacını Canan Karatay açıkladı! Alzheimer ve cilde faydalarını yazsak kalem yetmez

Yaşlılığın en büyük sorunlarından olan alzheimer ve cilt hastalıkları bu besin ile son buluyor. İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı beslenme ve diyet konusundaki açıklamalarına yenisini ekledi. Yaşlanmanın ilacı olarak paylaştığı besini tüketenler genç kalıyor. İşte tüm detaylar..

Günümüzde milyonların takip ettiği Canan Karatay'dan yeni tavsiyeler geldi. İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı beslenme ve diyet hakkındaki paylaşımlarıyla biliniyor. Yaşlılığın büyük bir sorun haline geldiğini belirten uzman isim bu besini önerdi. Bu besini tüketerek alzheimer ve cilt sorunlarınız ortadan kalkıyor.

CANAN KARATAY'DAN HAYAT KURTARAN TAVSİYE

Canan Karatay, bol bol bıldırcın yumurtası yenilmesi gerektiğini söylüyor. Tavuk yumurtasına göre içerisinde 9 kat daha fazla protein içerdiği belirtilirken, bağışıklık sistemini de güçlendirdiği gerçeğini paylaştı.

Vücudumuzda ihtiyaç duyduğumuz tüm vitamin ve minerallere sahip olduğu belirtilirken içerisinde bulunan protein antioksidan görevi de görür. Virüs ve bakterileri etkisiz hale getirerek hücre yenilenmesini fazlasıyla hızlandırır.

bildircin-yumurtasi-3-2.webp

BILDIRCIN YUMURTASININ FAYDALARI

KIRIŞIKLIKLARI GİDERİR, YAŞLANMAYI GECİKTİRİR

Bıldırcın yumurtası yaşlanmayı geciktirir. Genç bir görünüme sahip olmanız için bıldırcın yumurtası tüketmeniz önerilir. Cildinizde oluşan kırışıklıklara iyi gelerek cildi yumuşatır ve nemlendirici görevi görür. Bıldırcın yumurtasından yapılan yüz maskesi de cilt lekelerini kısa sürede ortadan kaldırabilir.

SAÇLARINIZ HACİMLİ, DOĞAL VE PARLAK HALE GELİR

İçerisinde bol miktarda vitamin ve mineral bulunan bıldırcın yumurtası saça uygulandığında birçok etkisini görebilirsiniz. Oldukça faydalı olan bıldırcın yumurtası ile yapılan saç maskeleri, saçınızın daha parlak ve daha güçlü gözükmesini sağlar.

Saç köklerini besleyen bıldırcın yumurtası rahat bir nefes almasına yardımcı olur. Hacimli bir saç görüntüsü için bıldırcın yumurtası kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN