6 günde 8 ceset! Antalya'da iki ceset daha kıyıya vurdu

Adeta ölüm sahili haline gelen Antalya'nın kıyılarında bir vaka daha yaşandı. Serik ilçesine bağlı bir otelin sahilinde iki ceset daha bulundu. Böylece son altı günde Antalya sahillerinde bulunan ceset sayısı, sekize yükseldi.

Antalya'nın Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde bir otelin sahilinde, sabah saatlerinde iki ceset bulundu.

Otel çalışanlarının ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yaptıkları incelemede, sahilde 500 metre aralıklı cinsiyeti ve kimliği belirsiz iki ceset buldu. Cesetler, savcı incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

1-010.jpg

GÖÇMEN FACİASI ŞÜPHESİ

Öte yandan çarşamba günü Alanya ve Manavgat sahillerinde bir çocuk ve 1 yetişkin cesedinin bulunmasının ardından önceki gün de Manavgat'ta iki, Serik'te bir ceset bulundu.

Dün ise Aksu sahilinde bir ceset tespit edildi. Son günlerde Antalya sahillerinde karaya vuran cesetlerin, bir kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor.

yeni-proje-3-002.jpg
Muğla'daki ceset

ANTALYA VE HATAY'IN ARDINDAN BUGÜN...

Antalya ve Hatay'ın ardından bugün sabah saatlerinde Muğla'da da sahile kadın cesedi vurmuştu. Cenazenin kolları ve bacaklarının bir bölümünün olmadığı görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN