Bursa’da firari hükümlü ölü taklidi yaparken yakalandı

Bursa’da firari hükümlü ölü taklidi yaparken yakalandı

Bursa’da hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.A., polis operasyonu sırasında ölü taklidi yaparak kaçmaya çalıştı. Ancak girişimi sonuç vermedi ve hükümlü yakalanarak cezaevine gönderildi.

Bursa’da “çocuğun cinsel istismarı” suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 14 ayrı suç kaydı olan S.A. (33), polis operasyonuyla gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro ekipleri, firari hükümlüyü yakalamak için teknik ve fiziki takip yürüttü.

Takip sonucu S.A.’nın Osmangazi ilçesi Vakıf Mahallesi’nde bulunduğu tespit edildi. Operasyon sırasında polisleri fark eden hükümlü, yakalanmamak için arazideki çimlerin üzerine uzanarak ölü taklidi yapmaya çalıştı. Ancak bu girişimi işe yaramadı ve çevrede güvenlik önlemi alan ekipler S.A.’yı etkisiz hâle getirerek gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından S.A., cezaevine teslim edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN