Çekmeköy'de otobüs durağa daldı: Ölü ve yaralılar var

Çekmeköy'de otobüs durağa daldı: Ölü ve yaralılar var

Çekmeköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü şoförü, park halindeki taksi ve vince çarptı, ardından durakta bekleyen vatandaşlara çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kazaya neden olan otobüs şoförü ve motosiklet sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul’un Çekmeköy ilçesine bağlı Mehmet Akif Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde seyir halindeki İETT otobüsü şoförü ile motosiklet sürücüsü arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyüdüğü olayda sinir krizi geçiren otobüs şoförü, aracı motosikletin üzerine sürdü. Bu esnada direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför, Çamlık otobüs durağına, vince ve bir araca çarparak güçlükle durabildi.

ddssd.jpg

Kazada otobüsün altında kalarak ağır yaralanan bir kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan 4 vatandaş ise, olay yerinde bulunan bir tıp merkezinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

edd.jpg

Kazaya neden olan otobüs şoförü ve motosiklet sürücüsü gözaltına alındı.

Kazaya tanık olan Arif Tunceli, "Motosikletliyle şoför yolda tartışmışlar. Sonra şoför durup kapıyı açınca motosikletli de buna yumruk atmış. Ondan sonra şoför galiba fenalaşıyor, direksiyon hakimiyetini kaybetmiş. Önce yandaki inşaattan platformu altına alarak sürüklemiş, siyah aracı da önüne almış, bir araba boyu sürüklendikten sonra ancak durabilmiş. Oradaki kadın en son ağır yaralıydı" dedi.

as.jpg

Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN