Ev sahibi, kiracısını sokağa attı: Bütün eşyalarını sokakta buldu...

Ev sahibi, kiracısını sokağa attı: Bütün eşyalarını sokakta buldu...

Türkiye'de en çok fahiş fiyatlı kiraların bulunduğu Antalya'da Antalya'da bir ev sahibi kiracısını resmen sokağa attı. Mağdur olan kiracı eve geldiğinde eşyalarının ev sahibi tarafından sokak ortasına atıldığını gördü.

Antalya'daki bir ev sahibi bir süredir kira fiyatlarına zam yapmak için sorun yaşadığı kiracısını sokak ortasına attı. Ev sahibinin hukuka gerek görülmeden eşyalarını sokağa attığı kiracı ise yaşadığı sıkıntılardan dolayı avukatı aracılığı ile süreci yargıya taşımaya kadar verdi.

Sol Haber'in haberine göre; ev sahibinin kiracısını, boşandığı ve uzaklaştırma aldığı eşi ile birlikte bir araya gelerek bazı imzalar attıktan sonra eve gelen tebligatı da kiracısı görmeden sakladığı belirtilirken, mağdur olan kiracı eve geldiğinde eşyalarını sokak ortasında buldu. Henüz itiraz hakkına ve süresine dahi bakılmadan icra memurları aracılığıyla eşyaları evden çıkarılan kiracı ise yaşanan şeyi hukuksuzluk olarak yorumluyor.

icerik1.jpg

Artan kira fiyatları ve yaşanan sorunlardan dolayı yeni bir eve çıkmak konusunda sorun yaşayan kiracı ise yaşadığı soruna bir çözüm bulunmasını talep ediyor. Antalya'da Cumhuriyet Mahallesi'nde Demirörs Apartmanında gerçekleşen olayın ardından Antalya'daki "Kiracılar Dayanışması" adıyla bir araya gelen kiracılar sokağa atılan yurttaşımızın yanına giderek destek oldular. Bu süre zarfında kiralık ev bulmak ve geçici barınma koşullarına yardımcı olmak için bir araya gelen kiracılar sokağa atılan vatandaşa destek olmaya çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN