Ali Koç bir kez daha Jorge Jesus'u hedef aldı: Zehir zemberek sözler! "Derbi maçlarında..."

Ali Koç bir kez daha Jorge Jesus'u hedef aldı: Zehir zemberek sözler! "Derbi maçlarında..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen sezon sarı-lacivertli ekibi çalıştıran ancak aldığı başarısız sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan Jorge Jesus'u bir kez daha hedef aldı.

Yeni sezon hazırlıklarını İsmail Kartal yönetiminde sürdüren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç bir kez daha sarı-lacivertli ekibin eski teknik adamı Jorge Jesus'u hedef aldı. Başkan Koç'un açıklamaları sonrasında gözler Portekizli teknik adama çevrildi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Ali Koç, Portekizli teknik adam Jorge Jesus'u hedef alarak zehir zemberek açıklamalara imza attı.

Geçen sezon Dünya Kupası sonrasında yaşanan puan kayıpları nedeniyle Jesus'u sorumlu tutan Koç, "Hayatında 3'lü oynamamış hocamız, Dünya Kupası sonrası en önemli maçlarda 3'lü oynamaya başladı. En çok puan kaybettiğimiz, en az gol attığımız maçlar da 3'lü savunmayla çıkılan maçlar oldu." dedi.

Derbi maçlarında alınan başarısız sonuçlara da değinen Koç, "Derbi performansı...Büyük bir şampiyonluk beklentisi, erken şampiyonluk sözleri... Dünya Kupası'na kadar çok iyi oyun tarzı. Düşme hattındaki takımlara sahamızda kaybettiğimiz puanlar... Bu taraftan bakınca da başarısız bir sezon denilebilir" açıklamasında bulundu.

Koç'un bu açıklamaları sonrasında Jesus'un bir yanıt verip vermeyeceği merak konusu oldu.

Koç, geçtiğimiz günlerde İsmail Kartal için düzenlene imza töreninde de Jesus'u hedef alarak "3'lü sistem çalışmıyor diye Vitor Pereira ile yollarımızı ayırmıştık. Yeni hoca arayışında da 3'lü oynatmayan bir hocayı özellikle tercih etmiştik. 30-40 yıllık hoca hiç denemediği 3'lü sistemi ne hikmetse Türkiye'de denedi. Bu da bize denk geldi." şeklinde konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN