Altay'a Messi dokunuşu! Fenerbahçeli Altay öyle bir takıma gidiyor ki... Duyanlar kulaklarına inanamadı

Altay'a Messi dokunuşu! Fenerbahçeli Altay öyle bir takıma gidiyor ki... Duyanlar kulaklarına inanamadı

Kaptanlık görevini Dzeko’ya devreden ve yerine yeni bir isim aranan Altay Bayındır, ekipten ayrılma niyetinde. Altay için Lionel Messi'nin ekibi Inter Miami'nin ilgisi olduğu dile getirildi.

Altay Bayındır, yeni bir takımın arıyor... Championship'ten Leicester, Belçika'nın Genk kalesinden, Premier Lig'in Manchester United efsanesinden ve Hollanda'nın Ajax takımından Altay'ın ismi zikrediliyordu. Fakat şimdi, ABD'nin MLS Ligi'nden beklenmedik bir takım olan Inter Miami'nin Altay'ı kadrosuna katmak istediği konuşuluyor. Messi'yi bünyesine katmayı başaran ABD temsilcisinin Altay'la görüşme talebinde bulunduğu belirtildi.

2-005.jpg

KALECİSİ İLE SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

MLS'nin resmi web portalına göre Inter Miami, Hollandalı kaleci Nick Marsman ile olan sözleşmesini iptal etti. Marsman, geçmişte Inter Miami'nin Messi'nin gelişine hazırlıksız olduğunu, zira kulübün geçici bir bir stadyuma sahip olduğunu ve takımın güvenli olmadığını belirtti.

32 yaşındaki kalecinin anlaşması 2023 kışında nihayete erecekti. Ancak, Inter Miami, kalecinin serbest kalma opsiyonunu kullandı. 2021 yılından bu yana kadroda bulunan deneyimli sporcu, 30 müsabakada sahne aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN