Beşiktaş Onana ile yolları ayırıyor

Beşiktaş Onana ile yolları ayırıyor

Takıma büyük umutlarla Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens'ten transfer edilen Jean Onana teknik adam Şenol Güneş'in gözüne giremedi. 4 milyon euro bonservisle takıma katılan orta saha başka bir takıma kiralanacak.

Transfer döneminde gecikmesi nedeniyle Siyah-Beyazlı yönetimi eleştiri yağmuruna tutan Siyah-Beyazlı taraftarlar alınan oyuncuları da merakla bekliyordu.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens'ten transfer edilen genç orta saha Jean Onana, Beşiktaş'ta antrenmanlar ve karşılaşmalarda gösterdiği performansla teknik adam Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başaramadı.

onana1.jpg

4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Onana, başka bir takıma kiralanacak. Beşiktaş formasıyla hiçbir karşılaşmaya ilk 11 başlayamayan genç orta saha da Siyah-Beyazlılardan ayrılmaya sıcak bakıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN