Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona eriyor! Kartal'ın yeni teknik adamı şimdiden belli oldu! O isim takımın başına geçiyor!

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona eriyor! Kartal'ın yeni teknik adamı şimdiden belli oldu! O isim takımın başına geçiyor!

Sezon başından bu yana kötü günler geçiren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Rıza Çalımbay ile yolları ayırması beklenen siyah-beyazlı ekibin yeni teknik adamı şimdiden belli oldu.

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalarak önce Şenol Güneş daha sonrasında ise Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile de yollar ayrılıyor. Kartal'ın yeni teknik direktörü ise şimdiden belli oldu.

Süper Lig'in 15.hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 1-3 mağlup olarak ezeli rakibine kendi evinde 9 yıl aradan sonra mağlup olan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Bu sezon ezeli rakiplerinin üçüne de boyun eğen siyah-beyazlı ekip, Fenerbahçe yenilgisinin ardından Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Siyah-beyazlı ekipte alınan bu kadar sonrasında tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay'ın takımdaki geleceği merak konusu oldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, Fenerbahçe karşısında alınan yenilginin ardından bazı teknik adamlarla masaya oturarak görüşme gerçekleştirdi.

Siyah-beyazlı yönetimin teknik direktör değişikliğine gitmek istediği öne sürüldü. Yarın akşam oynanacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Lugano karşılaşmasının ardından Rıza Çalımbay ile yolların ayrılması bekleniyor.

Çalımbay ile yaşanacak ayrılık sonrasında yönetim içinde Sergen Yalçın ile ilgili pozitif ortak görüş çıkması halinde siyah-beyazlı ekip, eski teknik adamıyla yeniden masaya oturacak. 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'tan ayrılan tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'a geri dönmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN