Cimbom'a yenilen Fenerbahçe'de Altay Bayındır tepkilerin odağında! Ünlü isimlerden sert sözler! "Artık Fenerbahçe'de oynayamaz"

Cimbom'a yenilen Fenerbahçe'de Altay Bayındır tepkilerin odağında! Ünlü isimlerden sert sözler! "Artık Fenerbahçe'de oynayamaz"

Bu sezon yediği hatalı goller nedeniyle taraftarların tepkisini toplayan Fenerbahçe'nin genç eldiveni Altay Bayındır, Galatasaray mağlubiyetinin ardından taraftarların gözünden iyice düştü. Ünlü isimler, yediği hatalı gollerle saç baş yoldurtan Altay Bayındır'a sert sözlerle yüklendi.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında evinde ağırladığı lider Galatasaray'a 0-3 mağlup olan Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın performansı tepki topladı. Ünlü isimler, sezon başından bu yana yediği hatalı goller nedeniyle sar-lacivertli taraftarlar tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Altay Bayındır'a sert sözlerle yüklendi.

Süper Lig'in 18. haftasında evinde ağırladığı Galatasaray'a 0-3 mağlup olan Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Altay Bayındır'ın performansı tartışma yarattı. Sezon başından bu yana hatalı goller yiyen genç eldiven, dev derbide Kerem Aktürkoğlu'ndan yediği golle birlikte taraftarlarında gözünden iyice düştü. Ünlü isimler sarı-lacivertli ekibin kalecisine sert sözlerle yüklendi.

6144087.jpg

Derbi mağlubiyeti sonrasında Kadıköy'deki sarı-lacivertli taraftarlar kaleci Altay Bayındır'ı protesto etti. Spor yorumcusu ve eski halem Erman Toroğlu da milli kalecinin sarı - lacivertli takımdaki kariyerinin son bulduğunu dile getirdi.

Erman Toroğlu: 'Trabzonspor'da ışık yok'

"ARTIK FENERBAHÇE'DE OYNAYAMAZ"

A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, genç eldivene sert sözlerle yüklenerek ş şunları söyledi:

"Seyirci de iyiydi ama bir şeyi beğenmedim ben seyircide. Kaleciye top gelince yuhlarsanız başka kaleci alacaksınız o zaman. Altay Fenerbahçe'de bundan sonra bitmiştir. Antrenör alkışlayın falan dedi ama bu pozisyonda bir kaleci Fenerbahçe'de oynayamaz artık. Kesin olmaz. Fenerbahçe bir kaleci bulacak, yedeği oynatacak neyse. Altay artık Fenerbahçe'de de durmaz. Kaptan falan bilmem ben. Her topta ıslıklanan kaleci bu dakikadan sonra onun da duracağını zannetmiyorum. Türkiye de olur Avrupa'da da olur. Alex yuhalanmıştı ama Alex, Alex'ti. Altay, Altay değil daha. Alex'i ben Fransa'da mini Dünya Kupası'nda izlemiştim. Orada büyülenmiştim Alex'ten. Alex yuhalansa bile oynadığı futbolla o kramponları yuhalayanların ağzına sokar, sonra da gidip heykelini dikersin. Altay daha yavru, yeni çıkıyor. Kaldıramaz onu. Artık köprüleri attı ve bitti."

6144076.jpg

"FENERBAHÇE KALECİ ALMALI"

Kanarya'nın efsane ismi ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ise TV 8.5 ekranlarında izleyiciyle buluşan %100 Futbol adlı programda sarı-lacivertli ekibin kaleci transferi yapması gerektiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen: Bir Fenerbahçeli olarak çok üzgünüm

Dilmen açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Altay önemli bir kalecidir. Ama Fenerbahçe iyi kötü demeden kesinlikle bir kaleci almalıdır. Altay, ne kadar güçlü bir karakter olursa olsun... Fenerbahçe'nin bu şekilde sezonu bitirmesi mümkün değil. Kaleci İrfan Can da şu anda hazır değil"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN