Dünya Icardi'yi konuşuyor! Eto'o'dan sonra bir ilki başardı: 15 yıl sonra ilk kez...

Dünya Icardi'yi konuşuyor! Eto'o'dan sonra bir ilki başardı: 15 yıl sonra ilk kez...

Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında evinde Bayern Münih’i konuk eden Galatasaray, rakibine 1-3 mağlup olurken sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcüsü Icardi, 15 yıl aradan sonra bir ilke imza atarak tarihe geçti.

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta karşılaşmasında evinde Alman devi Bayern Münih’i konuk etti. Aslan, özellikle ilk yarıda üstün oynadığı karşılaşmadan 1-3 mağlubiyetle ayrılırken sarı-kırmızılı ekibin Arjantinli golcüsü 15 yıl sonra bir ilke imza atarak tarihe geçti.

Galatasaray'a imza attığı günden bu yana attığı gollerle adeta efsaneleşen yıldız golcü, bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefleyen Galatasaray, Devler Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında evinde Alman devi Bayern Münih’i konuk etti. Alman ekibine 1-3 mağlup olan Galatasaray'da Arjantinli yıldız Mauro Icardi, Alman ekibinin filelerine kaydettiği golle Devler Ligi'nde tarihe geçti. Arjantinli yıldız, bu golle Şampiyonlar Ligi'nde 15 yıl aradan sonra bir ilki başardı.

Opta'nın aktardığına göre; Alman ekibinin kalesine tam 20 şut gönderen Galatasaray, böylece Nisan 2017'den bu yana bir Şampiyonlar Ligi maçında Bayern Münih kalesine en fazla şut çeken takım oldu. Alman ekibi karşısında alınan bu yenilgiyle Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki sekiz maçlık yenilmezlik serisi de son buldu.

ICARDİ TARİHE GEÇTİ

İlk 45 dakika boyunca Alman ekibinin kalesine 16 şut gönderen Galatasaray, 2003/04'ten bu yana bir Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarısında Bayern Münih kalesine en fazla şut çeken takım oldu.

Sarı-kırmızılı ekibin tek golünü kaydede Icardi, Samuel Eto'o'dan (2008/09) bu yana bir Şampiyonlar Ligi sezonunda hem Manchester United hem de Bayern Münih filelerini havalandıran ilk santrfor oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN