Fikret Orman canlı yayında Ahmet Nur Çebi'yi hedef aldı! Başkan Çebi'ye sert sözler: 'Çebi kim? Hadi yapın da göreyim...'

Fikret Orman canlı yayında Ahmet Nur Çebi'yi hedef aldı! Başkan Çebi'ye sert sözler: 'Çebi kim? Hadi yapın da göreyim...'

24 Eylül 2019'da Beşiktaş'taki başkanlık görevinden ayrılan Fikret Orman, siyah-beyazlı ekibin başkanı Ahmet Nur Çebi'yi hedef alarak gündem yaratacak açıklamalara imza attı.

2012-2019 yılları arasında Beşiktaş'ta başkanlık yaparak siyah-beyazlı ekibi, Süper Lig'de üst üste iki kez şampiyonluğa ulaştıran Fikret Orman Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi hedef aldı. Orman, katıldığı canlı yayında Çebi'ye sert sözlerle yüklendi.

24 Eylül 2019'da Beşiktaş'ta başkanlık görevinden ayrılan ve o günden bu yana gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Fikret Orman, Youtube'da yayın yapan Haber 1903'ün sorularını yanıtlayarak Ahmet Nur Çebi'yi hedef aldı.

Orman, kendisine yöneltilen 'Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı hata neydi?' sorusuna 'Hata onun Beşiktaş'a başkan olmasıydı.' şeklinde yanıt verdi.

Orman ayrıca, 'O benim yanımdayken bütün işleri kendisinin yaptığını söyleyerek herkesi kandırıyordu. Başkan olduğu günden itibaren ise 'geçmişle alakalı bilgim yok' diyor" şeklinde konuştu.

Fikret Orman: Ahmet Nur Çebi bana kumpas kurdu

Orman açıklamalarına şöyle devam etti:

"Hata onun başkan olması. Ne yaptı diyecek olursan hiçbir şey yapmadı. Transferi bilmeyen adamlarla yapıyor. Çünkü kendi de bilmiyor. Futbolu bileceksin. Beşiktaş'ı seveceksin. Hiçbir şey yapmadan sadece şansa binaen Sergen hoca geldi. Sonra da Şenol Güneş geldi. Diyorum ki ne yaptın arkadaş? Bir tane göster. Kendi resmin hariç bir tane resim göster. Marka değerin ile alakalı bir tane göster. En çok neye üzüldüm biliyor musun? Galatasaray maçı vardı. Ben Beşiktaş'ta oturuyorum. Yürüyüş yaparken sokakta bir tane Beşiktaş taraftarı görmedim. Bir tane forması olan insan yok. Ben ne yapıyordum? Eski yöneticileri arıyor onlara bir şeyler gönderiyordum ki yürürlerken giysinler diye. Marka değerini oluşturun. Yapın da göreyim. Hadi göreyim. Basketbol maçına gidiyordum. Taraftarları organize etmişler bana tepki gösterdiler. Hani şimdi neredeler? Beşiktaş'a büyük zararlar verdiler."

Orman ayrıca kime kırgınsınız Çebi'ye mi taraftara mı sorusuna "O kadar kırgın ve üzgünüm ki herkese. Çebi kim? Ahmet Nur Çebi konusunda inanılmaz pişmanlıklarım var. Millete kızıyorum ama en çok kendime kızıyorum." diye yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN