Fırtına bir transferi daha bitirdi: 2 yıllık anlaşma resmen açıklandı: Bjelica'nın gözbebeği imzayı attı!

Fırtına bir transferi daha bitirdi: 2 yıllık anlaşma resmen açıklandı: Bjelica'nın gözbebeği imzayı attı!

Transfer sezonunda Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas, Rayyan Baniya, Berat Özdemir, Batista Mendy, Nicolas Pepe ve Paul Onuachu ile sözleşme imzalayan Trabzonspor, bu kez de Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın ısrarla istediği futbolcuyu kadrosuna kattı.

Trendyol Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor, 15 Eylül Cuma günü sona erecek transfer dönemi öncesinde bir transferi daha bitirdi. Bordo-mavili ekip transferi resmen açıkladı. Karadeniz ekibi böylece bu sezon 14. transferini gerçekleştirmiş oldu.

Transfer çalışmalarını Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde sürdüren Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Bordo-mavili ekip, Hırvat teknik adamın ısrarla istediği futbolcuyu kadrosuna kattı.

Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas, Rayyan Baniya, Berat Özdemir, Batista Mendy, Nicolas Pepe ve Paul Onuachu'yu kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez Nenad Bjelica'nın eski öğrencisi 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Ognjen Bakic'i kadrosuna kattı.

Bjelica’nın talebiyle kadroya dahil edilip, yatırım transferi olarak değerlendirilecek olan genç yetenek ile 2+2 yıllık sözleşme imzalandı. 20 yaşındaki futbolcunun bu sezonu farklı bir kulüpte geçirmesi bekleniyor.

Trabzonspor'un Gizemli Transferi! Ognjen Bakic Kimdir? - Trabzonspor Haberleri: Son Dakika Trabzonspor Gelişmeleri, 2023 TS Transfer Haberleri

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, NK Osijek’in genç orta saha oyuncusu Ognjen Bakic'i 2 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıl süreyle renklerine bağladı.

Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, NK Osijek ile sözleşmesini fesheden ve Trabzonspor'a imza atan 20 yaşındaki oyuncu bu sezon 65 bin Euro, gelecek sezon da 70 bin Euro maaş alacak. Trabzonspor’un opsiyon kullanması halinde ise futbolcuda 2024-25 sezonunda 250 bin Euro, 2025-26 sezonunda 300 bin Euro ödeme yapılacak. Genç oyuncunun menajerine de ayrıca yüzde 5 ücret ödenecek.

Teknik direktör Nenad Bjelica’nın talebiyle kadroya dahil edilen ve yatırım transferi olarak değerlendirilecek olan genç yeteneğin bu sezon kiralık olarak takımdan gönderilmesi bekleniyor. Gelişimi ve performansı takip edilecek olan genç orta saha, yeterli görülürse Trabzonspor’un A takımına dahil edilecek

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN