Fırtına gücünü katlayacak

Fırtına gücünü katlayacak

Trabzonspor’da ligin 3’üncü haftasında oynanacak Çaykur Rizespor maçı öncesi transfer çalışmaları devam ediyor. Santrfor için uzun süredir Bruno Petkovic’i transfer etmeye çalışan Karadeniz ekibi, orta saha ve kanat mevkilerindeki ihtiyacı da kapatmak istiyor.

Yeni sezona sakatlıklarla başlayan Trabzonspor’da transfer çalışmaları, lig başlamasına rağmen sürüyor. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın göreve geldiği dönemden bu yana kadrosuna 10 yeni oyuncu katan Bordo-Mavililerin son yaşanan sakatlıklarla birlikte yeni transfer ihtiyacı gündeme geldi.

petkovic1.jpg

Elinde geniş bir futbolcu havuzu bulunduran Trabzonspor yönetimi ve scout ekibi, takımın ihtiyacı ile Hırvat hocanın talebi doğrultusunda görüşmelerini sürdürüyor. Maxi Gomez’in olası ayrılığına karşı hücum hattını güçlü tutmak isteyen Fırtına, golcü Bruno Petkovic bekleyişi de sürüyor. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın kadroda istediği Petkovic konusunda Dinamo Zagreb ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor yönetimi, Şampiyonlar Ligi’nden elenen Hırvat ekibinin transfere bir an önce onay vermesi için ısrar ediyor.

petkovic2.jpg

Bjelica’nın orta sahayı güçlendirme talebiyle transfer arayışına girilen süreçte ismi gündeme gelen Batista Mendy için kulübü Angers ile görüşmeler de sürüyor. Scout ekibinin oyuncu listesinde öncelikli isim olan 23 yaşındaki oyuncunun yüksek bonservis bedeli, görüşmelerin uzamasına neden oldu. Angers'in bonserviste indirime giderek ücrette uzlaşılması halinde oyuncunun takıma geliş süreci hızlanacak.

mendy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN