Fırtına'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Kartal'ın yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor...

Fırtına'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Kartal'ın yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor...

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, transferde dikkat çekici bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor. Fırtına, Beşiktaş'ın yıldız ismine kancayı taktı.

Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, ezeli rakibi Beşiktaş'ın yıldız ismine kancayı taktı. Fırtına, siyah-beyazlı ezeli rakibine tarihi transfer çalımını atmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Orta sahasını güçlendirme kararı alan bordo-mavili ekip, gözünü İstanbul'a dikti. Fırtına, Beşiktaş'ın yıldız ismine kancayı taktı.

Fanatik'ten Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Gelecek sezon takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Trabzonspor, sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Salih Uçan'a kancayı taktı. 30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun sezon sonunda Trabzonspor'a imza atması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan tecrübeli orta saha oyuncusu, bu sezon Beşiktaş forması altında 28 karşılaşmada görev alırken 3 gol 5 asiste imza attı. Abdullah Avcının bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

2021-2022 sezonundan bu yana Beşiktaş formasını terleten yıldız orta saha oyuncusu, siyah-beyazlı forma altında 75 karşılaşmada görev alırken 6 gol 13 asiste imza attı.

Salih Uçan'dan kariyer rekoru - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN