Icardi'nin eşinden flaş paylaşım! Icardi ve Arda Güler iddiası ortalığı karıştırdı!

Icardi'nin eşinden flaş paylaşım! Icardi ve Arda Güler iddiası ortalığı karıştırdı!

Bu sezon Galatasaray'ın parlayan yıldızı Icardi'nin eşinden bomba bir paylaşım geldi! Peki Icardi ile ilgili hangi gelişmeler yaşandı? Tüm detaylar haberimizde.

Önümüzdeki sezon bonservisini alabilmek için büyük uğraşların verildiği Icardi'nin eşi Wanda Nara kafaları karıştırdı! İşte Wanda Nara'nın o paylaşımı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WANDA NARA'DAN KAFALARI KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray'a gelen ve attığı gollerle adını sezona altın harflerle yazdıran Mauro Icardi'nin hem eşi hem menajeri Wanda Nara'nın paylaşımı kafaları karıştırdı. 

Wanda Nara'dan Kafaları Karıştıran Paylaşım

Galatasaray cephesi Icardi'nin bonservisini almak için çabalarına devam ederken Wanda Nara'nın sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafa Milan notunu düşerek kum saati koyması kafaları karıştırdı. Nara'nın paylaşımı sonrası futbol severler Icardi'nin Milan'a transfer olup olmayacağını araştırmaya başladı. Bir diğer merak edilen isim ise Arda Güler oldu. Milan'ın da iddialara göre Arda Gülerle görüşme talepleri iletildi. Futbol severler Arda Güler ve Icardi'nin hangi takıma transfer olacağını merakla bekliyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN