Kaptan Eda'nın duygulandıran konuşması: 85 milyona yaşattığımız mutluluk bize yeter

Kaptan Eda'nın duygulandıran konuşması: 85 milyona yaşattığımız mutluluk bize yeter

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası’ndaki 3. finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenerek şampiyon oldu. Filenin Sultanları tüm Türkiye'yi gururlandırırken, Brüksel'de Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Filenin Sultanları arasındaki diyalog duygulandırdı. Üstündağ'ın prim oalrak ne istedikleri sorusuna Kaptan Eda Erdem, "Atatürk’ün sporcu kızları, ülkesi adına kazandıkları başarıyı pazarlık konusu yapmaz. 85 milyona yaşattığımız mutluluk bize yeter" diyerek yanıt verdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon oldu. Şampiyonluk kupasını alarak Tüm Türkiye'yi gururlandıran Filenin Sultanları'nın şampiyonluk sonrası ne kadar prim alacakları ise merak konusuydu.

BRÜKSEL'DE YAŞANAN PRİM DİYALOĞU

Yeniçağ yazarı Şerafettin Tilki, Belçika'nın başkenti Brüksel'de Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Filenin Sultanları arasında geçen diyaloğu yazısında şu sözlerle anlattı:

Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, ekibi ve diğer görevliler salonda. Daniele Santarelli ve sporcular da hazır. Başkan, 'Şampiyonluk için ne versek az. Prim olur, başka bir şey olur. Tüm özel isteklerinizi yerine getireceğiz. Salonda işiniz bitti. Şimdi söz sırası sizde' dedi. Önce İtalyan hoca söz aldı. 'Bu konuda konuşması gereken oyuncularım' diyerek sözü Kaptan Eda Erdem’e bıraktı."

'ATATÜRK’ÜN SPORCU KIZLARI, BAŞARIYI PAZARLIK KONUSU YAPMAZ'

A Milli Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem'in sözleri ise duygulandırdı: "Atatürk’ün sporcu kızları, ülkesi adına kazandıkları başarıyı pazarlık konusu yapmaz. Ne prim ister, ne de başka özel bir şey. 85 milyona yaşattığımız mutluluk bize yeter."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN