Karagümrük cephesinden hakemlere eleştiri! Süleyman Hurma: 'Hiçbir açıklama yapmayacağım'

Karagümrük cephesinden hakemlere eleştiri! Süleyman Hurma: 'Hiçbir açıklama yapmayacağım'

Trendyol Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Karagümrük rakibine 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından hakemlere yönelik çok sert itirazlarda bulunan Kırmızı-Siyahlılarda başkan Süleyman Hurma açıklamada bulundu.

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'ye konuk olan Fatih Karagümrük, rakibi karşısında ortaya iyi bir futbol koymasına rağmen rakibine 2-1 mağlup olarak hanesine puan yazdıramadı. Karşılaşmanın ardından hakemlere yönelik eleştirilerde bulunan Karagümrük cephesi resmi X hesabından açıklama yaptı.

Maçın ardından resmi X hesabından açıklamalarda bulunan Süleyman Hurma şu ifadelere yer verdi;

"Benden açıklama bekleyenlere sesleniyorum; Ahlakla ilgisi olmayanlara benim sesim ulaşşaydı, 35 senedir bir şeyler düzelirdi. Bence açıklamayı bu hakemleri oraya çıkaranlar yapmalı" ifadelerine yer verdi.

hurma.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN