Redmond sabır taşırdı

Redmond sabır taşırdı

Takımın başına Şenol Güneş’in geçmesiyle performansını yükselten kiralık oyuncu Nathan Redmond için devrede olan Beşiktaş oyuncudan beklediği yanıtı alamadı. Siyah-Beyazlılara dönüş yapacağı süreyi geçiren İngiliz oyuncunun transferi zora girdi.

Geride kalan sezonda takımın başına 11.hafta geçen geçen tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, takıma yeni bir çehre getirdi. Takımda bulunan birçok oyuncuyla yakından ilgilenen deneyimli teknik adam oyuncularının performansının artmasında büyük bir etkide bulundu. Özellikle devre arasının ardından takıma katılan yeni oyuncularla çıkışa geçen Siyah-Beyazlılar mevcut kadroda bulunan birçok isimden de üst düzey performans almayı başardı.

Özellikle Dünya Kupası arasının ardından performansında çıkış yakalayan en önemli isimlerden olan kiralık oyuncu Nathan Redmond, taraftarların ve teknik direktör Şenol Güneş’in en beğendiği isimler arasındaydı.

Sezonun ikinci yarısında çıkışa geçen Beşiktaş’ın en önemli isimleri arasında olan tecrübeli kanat oyuncusu özellikle büyük karışalamalarda yaptığı asistler ve attığı gollerle taraftarın beğenisini toplamıştı. Fenerbahçe’ye karşı deplasmanda alınan 4-2’lik galibiyetin mimarlarından olan Redmond bu karşılaşmada 1 gol 3 asist yapmıştı. Sezonun sona ermesiyle Beşiktaş’tan ayrılan tecrübeli oyuncuyu takımda görmeyi çok isteyen Şenol Güneş ve Siyah-Beyazlı idareciler Southampton ile sözleşmesi biterek serbest kalan oyuncuya transfer teklifi yapmıştı.

Düşünmek için süre isteyen İngiliz oyuncu, Beşiktaş’a haber göndereceği zaman aralığında haber göndermedi. Bunun üzerine Redmond transferinde beklemeye geçen Kartal, alternatif isimlere yönelecek. Nathan Redmond geçen sezon Siyah-Beyazlı formayla 17 karlışamada ilk 11’e çıkarken 6 gol atma başarısı gösterdi. İngiliz oyuncu arkadaşlarının 5 golünde de asist yapan isim oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN