Şenol Güneş'ten efsane isme duygulandıran veda! "Güle güle hocam..." Herkes gözyaşlarına boğuldu

Şenol Güneş'ten efsane isme duygulandıran veda! "Güle güle hocam..." Herkes gözyaşlarına boğuldu

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'un efsane ismi Ahmet Suat Özyazıcı'nın vefatı nedeniyle Avni Aker Stadyumu’nun bulunduğu Millet Bahçesi’nde düzenlenen anma törenindeki açıklamalarıyla herkesi duygulandırdı.

Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Trabzonspor'un efsane ismi Ahmet Suat Özyazıcı dün akşam saatlerine evinde hayatını kaybetti.

Karadeniz ekibinin efsane ismi için Avni Aker Stadyumu’nun bulunduğu Millet Bahçesi’nde anma töreni düzenlendi. Törene bordo-mavili ekibin başkanıı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonsporlu futbolculardan Uğurcan Çakır ve Hüseyin Türkmen, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor’un eski başkanları, eski futbolcular ve Özyazıcı’nın ailesi katıldı.

"GÜLE GÜLE HOCAM"

Efsane teknik adam adına düzenlenen törende açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, herkesi duygulandırdı. Başarılı teknik adam bordo-mavili ekibin efsane ismine şu sözlerle veda etti:

6423559.jpg

“Başımız sağolsun acımız büyük. Hepimizin sevdiği saydığı, başarılı futbol ve aile hatayı olan değerli bir büyüğümüzdü. Onların hikayeleri çok büyük. Keşke bu hikayeleri yaşıyorken belgesele dönüştürüp anlatmak lazımdı. Gelecek nesillere verecek oldukları çok büyük değerler vardır. Onların hikayelerini anlatabilirsek çok iyi olur. Onlar yoku var ettiler. İki önemli değerimizi kaybettik kısa zamanda. İnsan sabrı olarak, işler iyi gitmediğinde bunlar bir şey bilmiyor diyen insanlara aldırmazdı. Bu acıyı, bu üzüntüyü konuşarak, dertleşerek gelecek nesillere heyecan vererek yapmamız lazım. Üzüntümü paylaşırken Allah sizlere uzun ömür versin. Hoşça kal diyorum. Güle güle hocam”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN