'Son şampiyon' evinde bozguna uğradı: Abdullah Avcı'dan tepki toplayan açıklamalar! 'Abdullah Avcı istifa etmeli'

'Son şampiyon' evinde bozguna uğradı: Abdullah Avcı'dan tepki toplayan açıklamalar! 'Abdullah Avcı istifa etmeli'

Süper Lig'in 24. haftasında evinde ağırladığı Ümraniyespor'a 1-2 mağlup olan Trabzonspor, evinde 36 maç sonra yenilgi yüzü gördü. Karşılaşmanın son anlarında bordo-mavili taraftarlar tecrübeli teknik adamı istifaya davet ederken Avcı, görevine devam ettiğini açıkladı. Avcı'nın açıklamaları bordo- mavili taraftarların tepkisini topladı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında evinde Ümraniyespor'u ağırlayan son şampiyon Trabzonspor, İstanbul ekibine 1-2 mağlup oldu. Bordo-mavili ekip bu sonuçla 8 Mart 2021 tarihinde oynanan Alanyaspor karşılaşmasından bu yana evinde ilk kez yenilgi yüzü gördü.

36 maç sonra evinde kaybeden Trabzonspor'da Abdullah Avcı, maçın son anlarında bordo-mavili taraftarlar tarafından istifaya davet edildi.

Ancak karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, görevine devam ettiğini duyurdu. Tecrübeli teknik adamın açıklamaları bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

TRİBÜNLERDEN TEPKİ: AVCI İSTİFA

Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmanın 3'ünden mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın sezon başından bu yana performansı ve oyuncu tercihleri bazı tartışmaları da beraberinde getirdi.

Sezona 'son şampiyon' olarak başlayan Trabzonspor'da alınan başarısız sonuçlar bordo-mavili camiayı hayal kırıklığına uğratırken Başkan Ağaoğlu görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ağaoğlu bu akşam oynanan karşılaşmayı stadyumdan takip etmezken bordo-mavili taraftarlar Abdullah Avcı'yı hedef aldı.

36 maçlık seri sona erdi: Trabzonspor:1-Ümraniyespor:2

AVCI ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Maçın son anlarında bordo-mavili tribünlerden 'Avcı istifa' sesleri yükselirken sosyal medyadaki pek çok taraftar da Abdullah Avcı'nın görevinden istifa etmesin gerektiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Abdullah Avcı, taraftarların 'Avcı istifa' sloganına saygı duyduğunu ancak görevine devam ettiğini vurguladı. Avcı, "Protesto bu oyunun içerisinde var. Protesto tabi ki olacaktır buna saygı duyuyorum. Trabzonspor’a zarar verecek bir şeyi asla yapmam. Bunun değerlendirmesini ben kendi içerimde de yönetimle de yaparım. Şu an itibariyle 28 ayda çok iyi işler yapan bir takımız. Geçen sezon nasıl, “Abdullah Avcı buraya” diye bağırdıysalar şimdi de böyle bağırmaya hakları var. Ama tek isteğim tepkinin maç sonunda olmasıdır." dedi.

GİRAY KAÇAR AVCI'YI HEDEF ALDI

Öte yandan sezon başından bu yana beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan Abdullah Avcı'ya bir tepki de bordo-mavili takımın eski yıldızı Giray Kaçar'dan geldi.

2008-2014 yılları arasında bordo-mavili forma altında 171 maça çıkan Giray Kaçar, karşılaşmanın hemen ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak bordo-mavili ekibin teknik adamı Abdullah Avcı'yı hedef aldı.

Giray Kaçar, "Takımdaki sorunu ben biliyorum kafamda soru işareti kalmadı. Doktor da sorun" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN