Stefan Kuntz'un yeni takımı herkesi şaşırttı! Süper Lig ekibine imzayı atıyor: Resmi açıklama an meselesi

Stefan Kuntz'un yeni takımı herkesi şaşırttı! Süper Lig ekibine imzayı atıyor: Resmi açıklama an meselesi

A Milli Takım ile yollarını ayıran Alman teknik adam Stefan Kuntz'un yeni durağı herkesi şaşırttı. Alman teknik adam Süper Lig ekibinin başına geçmek için resmen gün sayıyor.

A Milli Takım'da görev aldığı süre boyunca başarısız sonuçlara imza atan ve son olarak Japonya ile oynanan hazırlık maçı sonrasında görevden alınan ve A Milli Takım ile yaşadığı ayrılık sonrasında gözlerden uzak bir hayat süren Alman teknik adam Stefan Kuntz'un yeni durağı herkesi şaşırttı. Alman teknik adam Süper Lig ekibinin başına geçiyor.

2021 yılında Şenol Güneş ile yaşanan ayrılık sonra A Milli Takım'ın başına geçen ve Milli Takım'da görev aldığı süre boyunca başarısız sonuçlara imza atan Stefan Kuntz'un yeni durağı belli oldu.

Milli Takım'dan ayrıldığı günden bu yana takım çalıştırmayan Alman teknik adam Süper Lig takımının başına geçmek için resmen gün sayıyor.

Trendyol Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan ve Sivasspor karşısında alınan yenilgi sonrasında Ömer Erdoğan ile yollarını Alanyaspor, teknik adam arayışlarına başladı.

Mynet'in haberine göre; A Milli Takım'ın eski hocası Stefan Kuntz, menajeri aracılığıyla turuncu-yeşillilere göreve hazır olduğu mesajını gönderdi. Kuntz'un Alanyaspor'un başına geçme isteği sonrasında Akdeniz ekibinin Alman teknik adam ile masaya oturmayı düşündüğü ileri sürüldü.

A Milli Takım ile çıktığı 20 maçta 12 galibiyet 3 beraberlik 5 kez de mağlubiyet alan tecrübeli hocanın ardından Ay-Yıldızlılar'ın başına Vincenzo Montella getirilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN