Trabzonspor bir transferi daha açıkladı! 24 milyon euroluk yıldız resmen imzayı attı: Fırtına yeni golcüsünü İngiltere'de buldu!

Trabzonspor bir transferi daha açıkladı! 24 milyon euroluk yıldız resmen imzayı attı: Fırtına yeni golcüsünü İngiltere'de buldu!

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bu kez de golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-mavili ekip, 24 milyon euroluk golcü futbolcuyu kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor, Berat Özdemir, Batista Mendy ve Nicolas Pepe'nin ardından bir transferi daha bitirdi. Bordo-mavili ekip, 24 milyon euroluk golcü futbolcuyu kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bir transferi daha bitirdi. Bordo-mavili ekip, transferi resmen açıkladı. Karadeniz ekibi, 24 milyon euroluk golcü futbolcuyu kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Uruguaylı golcü Maxi Gomez ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir golcü arayışına başlayan Trabzonspor, aradığı golcüyü İngiltere'de buldu.

Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas, Rayyan Baniya, Berat Özdemir, Batista Mendy ve Fildişi Sahilli golcü Nicolas Pepe'yi kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez golcü transferini bitirdi.

Bordo-mavili ekip, İngiliz ekibi Southampton formasını terleten 29 yaşındaki golcü futbolcu Paul Onuachu'yu kiralık olarak kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre oyuncunun kulübü Southampton’a transfere karşılık olarak iki taksit halinde 1 milyon 500 bin Euro kiralama ücreti ödenecek. Trabzonspor sezon sonuna kadar kiraladığı Nijeryalı forvete 1 milyon 742 bin 500 Euro maaş, ayrıca menajerine de yüzde 4 oranında hizmet bedeli de ödeyecek.

Geçtiğimiz kış transfer sezonunda Belçika ekibi Genk'ten 18 milyon euro karşılığında İngiliz ekibine transfer olan golcü futbolcu, İngiliz ekibinde 12 maçta görev alırken gol atamadı. Onauchu için bugüne dek toplamda 24 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Trabzonspor'un yeni transferi Paul Onuachu şehre geldi- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN