Trabzonspor kaptanından Fenerbahçe'ye meydan okuma: 'Biz Trabzonspor'uz oraya kazanmak için gidiyoruz'

Trabzonspor kaptanından Fenerbahçe'ye meydan okuma: 'Biz Trabzonspor'uz oraya kazanmak için gidiyoruz'

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Fenerbahçe’nin sezona iyi başladığını belirterek, “Maçın motivasyonu büyük. Fenerbahçe iyi bir takım. Yıllardır karşılaştığımız büyük bir camia. İnşallah iyi bir oyunla iyi bir skor alırız” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da kaptan Uğurcan Çakır, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe müsabakasında kazanmak için oynayacaklarını belirten Bordo-Mavililerin başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, “Abdullah hoca 2 hafta önce geldi. Alanyaspor ve Karagümrük maçlarını oynadık. Aslında çalıştıklarımızın belli bir bölümünü sahaya yansıttık. Fenerbahçe bu sezona iyi başladı. Sonuçlardan zaten belli oluyor ama biz de Trabzonspor’uz. Büyük maçları tahmin etmek kolay değil. Tabi ki çıkıp kazanmak için oynayacağız. Çalışacağız, bu haftayı iyi değerlendiriyoruz. Oynadığımız maçlar hakkında analiz yaptık” dedi.

uur.jpg

Uğurcan, Fenerbahçe Kulübünden yapılan balık videosu paylaşımına ilişkin bir soru üzerine ise "Takım ve camia olarak biz saha dışında yaşanan olaylardan çok, saha içinde kalmaya çalışıyoruz. Kimin ne paylaştığının önemi yok. Hafta sonu maç oynanacak, sonuçları hep beraber göreceğiz. Büyük maçları tahmin etmek kolay değil. Kazanmak için oraya gideceğiz, umarım öyle olacak." şeklinde görüş belirtti.

uur1.jpg

Uğurcan, büyük maçlarda ekstra motivasyona ihtiyaç duyulmadığını kaydeden Çakır "Saha dışındaki olaylar pek ilgimizi çekmiyor. Zaten büyük maçların motivasyonu ayrı oluyor. Fenerbahçe lige iyi başladı. Biz de kendi kalitemizi biliyoruz. Rakibin zayıf yönleri üzerine çalışırsak ve bunları uygularsak iyi maç geçireceğimizi düşünüyorum. Dışarıda paylaşımlar ekstra motivasyon yaratmıyor, zaten maçın motivasyonu büyük. Fenerbahçe iyi bir takım, yıllardır karşılaştığımız büyük bir camia. Biz de elimizden geleni yapacağız. İyi takımız, iyi hocaya sahibiz. Takım arkadaşlarımız hocanın istediklerini yapmaya çalıştı. Konsantrasyondan yana sıkıntı yok. İnşallah iyi bir oyunla iyi bir skor alırız" dedi.

uur3.jpg

Uğurcan, geçen sene takımdaşlık konusunda özeleştiriler yapıldığının hatırlatılması üzerine, "Şu an takımdaşlık geçen seneye oranla çok daha iyi. Birçok yeni arkadaşımız bu sene katıldı. Futbolda uyum sağlamak kolay olmuyor. Arkadaşın için mücadele edersen, bir fazlasını verirsen galibiyetlerde uyumu daha hızlı yakalıyorsun. Bu seneki kadronun geçen seneye oranla daha iyi insanlardan kurulu olduğunu düşünüyorum. Galibiyetlerde uyum hızlanacaktır. Bu sene daha iyi takımdaşlık, arkadaşlık var, sonuçları alıp bunu hızlandırmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

ts1-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN