Trabzonspor yılın transferini resmen açıkladı: 98 milyon euroluk süper yıldız imzayı attı! Bu gece imzaya geliyor...

Trabzonspor yılın transferini resmen açıkladı: 98 milyon euroluk süper yıldız imzayı attı! Bu gece imzaya geliyor...

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, 98 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Bordo-mavili ekibin yeni yıldızı bu gece saatlerinde Trabzon'da olacak.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından olan Trabzonspor, transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala yılın transfer bombasını patlattı. Fırtına, 98 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Bordo-mavili ekibin dünya yıldızı yeni transferi bu gece saatlerinde özel uçakla Trabzon'a gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'yı 1-5 mağlup eden, 5. hafta karşılaşmasında ise evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, bir transferi daha açıkladı. Karadeniz ekibi 98 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Gelecek hafta evinde Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor, yılın transfer bombasını patlattı. Transfer sezonunun açıldığı günden bu yana Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas, Rayyan Baniya, Berat Özdemir, Batista Mendy ve Paul Onuachu'yu kadrosuna katan Trabzonspor, 98 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

1 YILLIK SÖZLEŞME

Bordo-mavili ekip, geçtiğimiz sezonu Fransız ekibi Nice forması altında geçiren ve geçtiğimiz günlerde İngiliz devi Arsenal ile yollarını ayıran golcü futbolcu Nicolas Pepe’yi transfer ettiğini açıkladı. Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, bordo mavili takımda 1 yıl forma giyecek olan 28 yaşındaki oyuncuya 1 milyon 750 bin Euro maaş ve 1 milyon 600 bin Euro imza parası ödenecek. Ayrıca, Pepe’nin menajerine de yüzde 5 oranında ödeme yapılacak.

Golcü futbolcunun bordo-mavili ekipten, imza parası dahil yıllık 3 milyon 350 bin euro kazanacağı açıklandı. Golcü futbolcunun sözleşmesinde opsiyon maddesinin bulunmaması dikkati çekti.

Trabzonspor’un yeni transferi Pepe bu akşam havayoluyla saat 22.30’da Trabzon’a gelerek bordo mavili takıma katılacak.

Tarihin en pahalı Afrikalı futbolcusu olarak kayıtlara geçen golcü futbolcu için bugüne dek toplam 98 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

2019 yılında 80 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Lille'den Arsenal'e transfer olan Pepe, İngiliz ekibinde 112 maçta forma şansı bulurken söz konusu karşılaşmalarda 27 gol, 21 asist kaydetti. Karadeniz ekibinin golcü futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Futbol hayatı boyunca 300 maçta görev alan yıldız futbolcu söz konusu karşılaşmalarda 86 gol 44 asiste imza attı.

Nicolas Pépé - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN